Pınar Altuğ'un Zayıflamış Hali Hayranlarının Gözünden Kaçmamıştı, Ünlü Oyuncunun Zayıflama Nedeni Ortaya Çıktı!

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ sosyal medya hesabından spor yaptığı görüntüleri paylaştı. Altuğ’un fiziği herkesin ağzını açık bıraktı. İşte Pınar Altuğ’un son hali…

17.03.2021-11:46 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-14:34)

Ekranların sevilen dizisi Çocuklar Duymasında ‘’Meltem’’ karakterine hayat veren Pınar Altuğ, rol aldığı bu diziyle birlikte büyük bir çıkış yakalamıştı. Ünlü oyuncunun yer aldığı bu dizisinden sonra en çok konuşulan konu ise Altuğ’un meslektaşı Yağmur Atacan ile evlenmesiydi. Aralarındaki yaş farkının oldukça fazla olması sosyal medyada ve magazin gündeminde aylarca konuşulmuştu. Bu durumdan duyduğu rahatsızlığı her fırsatta dile getiren Pınar Altuğ’a yıllar geçse de aynı sorular gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu ise fotoğraflarının altına gelen bu yorumlara tepkisiz kalamayarak, takipçileriyle münakaşa yaşayan ünlüler arasında yer alıyor. Güzel oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ise herkesi şaşırttı. Paylaştığı fotoğrafta spor yaptığı görülen Pınar Altuğ’un fit hali görenleri hayrete düşürdü. 

PINAR ALTUĞ FİZİĞİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Çocuklar Duymasın’daki oyunculuk kariyeriyle hafızalara yer edinen Pınar Altuğ, oyunculuktan da önce Türkiye güzeli seçilmişti. 1994 yılı Türkiye Güzeli seçilen Altuğ, bu sürecin nasıl işlediğini katıldığı programda şu sözlerle anlatmıştı; ‘’Neşe Erberk yüzünden güzellik yarışmasına girdim. 'Babam izin vermez' dedim ama kısa bir süre babamı kaybettim. Annem ile oturup konuştuk. O zamanlar mankenlik yapmaya başlamıştım. Neşe Erberk'in desteğiyle yarışmaya girdim ve 1994'te Türkiye Güzeli seçildim” şeklinde anlatarak hem nasıl yarışmaya girdiğini hem de bu yarışmadan sonra oyunculuk kariyeri için nasıl fark edildiğini ortaya koymuştu. Sosyal medyayı etkin kullanan ünlülerden olan oyuncu, günlük yaşantısına spor yaptığı paylaşımları da ekledi. Güzel oyuncu fit vücudunun sırrını paylaştığı fotoğrafla gösterdi. Bir buçuk milyon takipçili hesaba sahip olan 47 yaşındaki Pınar Altuğ’un zayıflamış hali de gözlerden kaçmadı. Ünlü oyuncuya hem sağlıklı yaşamı hem de yaşına rağmen yaptığı spor sebebiyle binlerce yorum ve beğeni yağdı. 

pınar

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal