Pınar Altuğ Rol Arkadaşı Vatan Şaşmaz'ı Unutmadı!

Sevilen dönem dizisi Çocuklar Duymasın dizisinde Engin karakteriyle akıllara kazınan Vatan Şaşmaz'ın uğradığı kan dondurucu silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmesinin üzerinden dört yıl geçti.

27.08.2021-12:37 - (Son Güncelleme: 27.08.2021-12:37)

İlk olarak Sabah Şekerleri isimli  program ile hayatımıza giren oyuncu ve sevilen sunucu Vatan Şaşmaz, dört yıl önce bugün, İstanbul Beşiktaş'ta ünlü bir otelin onuncu katında bulunan odada kanlar içinde ölü olarak bulunmuştu. Şaşmaz'ın o görüntüleri sosyal medyaya sızdırılmıştı. Ardından ailesi o görüntülere mahkeme kararı ile erişim engeli getirtmişti.

Sevilen sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ın Türkiye'yi çok üzen  ölümün ardından geriye bir eş ve yetim bir  bebek kalırken, cinayete kurban gittiği kayıtlar ile kesinleşmişti.

CİNAYETİ AŞIĞI İŞLEMİŞTİ

Vatan Şaşmaz'ın Saplantılı aşığı Filiz Aker tarafından vurulmuştu. Ardından Filiz Aker'de kendini silah ile vurmuştu.

Çocuklar Duymasın'ın Engin'i Vatan Şaşmaz'ın neden ve nasıl öldüğü uzun süre konuşulmuştu.

VEFATI ÜZERİNDEN TAM 4 YIL GEÇTİ

Sanatçı arkadaşları ve rol aldığı dizideki arkadaşları tarafından da unutulmadı. Özellikle Çocuklar Duymasın setindeki rol arkadaşları Şaşmaz'ı unutmadı

Oyuncu Pınar Altuğ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile rol arkadaşı Şaşmaz'ı andı. Yine aynı dizideki rol arkadaşı Mehmet Auf'ta Şaşmaz'ı yaptığı paylaşım ile anan isimler arasındaydı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal