Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan İlişkilerini Sonlandırdı!

Fox ekranlarında yayınlanan sevilen dizi, Masumiyet setinde tanışıp sevgili olan genç oyuncu çift İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü ilişkilerini sonlandırdı. Çift sosyal medya hesapları üzerinden ne var ne yoksa her şeyi sildi!

27.08.2021-11:30 - (Son Güncelleme: 27.08.2021-11:30)

Fox ekranlarında yayınlanan sevilen dizi, Masumiyet setinde tanışıp sevgili olan genç oyuncu çift İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü ilişkilerini sonlandırdı.

Çift sosyal medya hesaplarındaki tüm paylaşımlarını sildi. Beraber paylaştıkları fotoğrafları ve tüm videoları kaldırarak, birbirlerini takip etmeyi durdurdu.

Geçtiğimiz sezon FOX TV'de yayınlanan Masumiyet dizisinin başrol oyuncuları İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü aşk yaşamaya başlamıştı. Dizinin final yapması ile birlikte set aşkı gerçeğe dönüştü ve ikili aşk yaşamaya başlamıştı. Oyuncu sevgililer Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan'ın birlikteliği yaz başında Bodrum'da tatil yaptıklarında belgelenmişti.

TÜM GÖNDERİLERİ SİLDİLER, TAKİPLEŞMEYİ BIRAKTILAR!

Bir süredir birlikte görüntü vermeyen çift merak uyandırıyordu. İkilinin ayrıldığı iddia edilmişti. Ne yazık ki,  Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan çifti, birlikte çekilmiş karelerini Instagram'dan sildi ve çift birbirini takip etmeyi bıraktı. Ayrılık haberi ise kesinleşti.

İLİŞKİLERİNE NAZAR DEĞDİ

İlayda Alişan, ve oyuncu sevgilisi Serkay Tütüncü, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda görüntülenmiş ve ilişkileri için 'İlişkimiz daha çok yeni. Her şey yolunda. Çok mutluyuz. Daha fazla soru sormayın' şeklinde konuşmuştu. Ayrılık iddiası sonrası tüm gözler Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan'ın yapacağı açıklamaya çevrilmiş durumda. İkili çok seviliyordu ve sosyal medya hesapları üzerinden sık sık beğeni toplayan paylaşımlar yapıyorlardı. Çiftin hayranları ayrılık haberi sonrası çok üzüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal