01.09.2022-12:20 (Son Güncelleme:03.04.2023-12:49)


1

Kimdir?

Kimdir?

Hazal Kaya, Türk dizi oyuncusudur. 1 ekim 1990 yılında Gaziantep’te dünyaya geldi. 1.58 boyunda olan Hazal Kaya 49 kilo. Hazal kaya kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay'la evli. Evliliklerinden Fiko, Fikret Ali adında çocukları bulunuyor. Ünlü oyuncunun tam adı Leyla Hazal Kaya'dır. 4,5 yaşında keman, 7 yaşında bale eğitimi alan ünlü oyuncu ilk olarak reklam filmi ile kamera karşısına geçti. Kaya, Ümit Çırak'tan, ümit çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesinde eğitim aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi sahne ve gösteri sanatları yönetimi performans bölümünden mezun olmuştur.



2

Hazal Kaya 1 ekim 1990 yılında Gaziantep’te doğdu. Son olarak hamile olan güzel oyuncudan üzen haber geldi.



3

Hazal Kaya'dan üzen ğaylaşım

Hazal Kaya'dan üzen ğaylaşım

Ekranların sevilen ismi Hazal Kaya, kısa bir süre önce doğum yaparak kızı Süreyya'yı kucağına aldı. Bir süredir ekranlardan uzak duran Kaya, sosyal medya hesabından gitarist arkadaşı Tolga'nın vefat ettiğini yaptığı bu paylaşımla duyurdu.



4

Hazal Kaya'dan üzen haber!

Hazal Kaya'dan üzen haber!

İkinci bebeğine hamile olan Hazal Kaya kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Sağlık durumuyla ilgili paylaşım yapan güzel oyuncu, hasta olduğunu ve zorlu bir hamilelik süreci geçirdiğini söyleyerek sevenlerini korkuttu. Paylaşıma binlerce yorum geldi.



5

1.58 boyunda olan Hazal Kaya 49 kilo. Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Nihal karakteri ile ilgili yaptığı açıklamalar gündem oldu.



6

Hazal Kaya ile Ali Atay evlendi

Hazal Kaya ile Ali Atay evlendi

Leyla ile Mecnun setinde tanışan Hazal Kaya ve Altay uzun süreli ilişkilerini evlilikle taçlandırdı.



7

Çocukları

Çocukları

Ünlü çiftin ilk çocukları Fikret Ali, ikinci çocukları ise Leyla'dır.



8

2007 yılında Genco dizisi ile dikkatleri çeken güzel oyuncu 2008 yılında rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi ile yıldızı parladı. 2011 yılında Adını Feriha koydum dizisinde başrol olan Hazal Kaya, Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakterine hayat verdi. Yeni sezonun başlamasıyla, ekranlara tekrar döndüğü biliniyor.



9

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr