04.06.2022-07:46 (Son Güncelleme:04.06.2022-09:23)


1

Kimdir?

Kimdir?

17 Kasım 1991 yılında Diyarbakır’da Kürt bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Ece Ronay, Sanko Üniversitesi'nin Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldu. Tiktok ve Instagram’daki paylaşımlarıyla dikkat çeken genç fenomenin 1 milyon takipçisi bulunuyor.



2

Mesleği ne?

Mesleği ne?

Yaptığı tiktok videolarıyla genç nesil arasında adından söz ettiren Ece Ronay, şarkıcılığa da başladı. son dönemlerde çıkardığı şarkılarının tamamı trendlere giren genç şarkıcı, çıkardığı kliplerle dikkat çekiyor. Sosyal medya fenomeni artık paylaşımlarından ziyade yaptığı şarkılarla tanınıyor.



3

Yüksek izleme oranlarına ulaşan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, her şarkısıyla trende giriyor. İşte şarkıların Youtube'daki izlenme sayıları: - Karpuz 76 Milyon - Şiki Şiki 84 Milyon - Sevesim 13 Milyon - Karemela 8,4 Milyon - Baba Yorgun 43 Milyon - Git Çatla 1,7 Milyon



4

Şarkıcı Ece Ronay iddialı hamilelik pozlarıyla dikkat çekerken ilginç bir paylaşım yaptı. Ünlü isim "Aşkitoşkom" ismiyle kayıtlı bir aramayı paylaşarak "İşte böyle ararsın ne oldu senin metres bir ben etmedi di mi?" yazdı. Ece Ronay'ın bu paylaşımı eşine hitaben mi yapıldı merak konusu oldu. Ancak şarkıcı daha sonra eşiyle de pozlarını paylaştı.



5

Ece Ronay'ın pozlarına çatlaklarıyla ilgili yorum yağdı. Ünlü fenomen ise "Hamileyim ve çatlayan bacaklarımla mutluyum görmek istemiyorsan bakma yallah" diyerek tepki gösterdi.



6

Ünlü isim, turuncu ve dekolteli bir elbise giyerek çektirdiği hamilelik fotoğrafını "Günaydın" notuyla paylaştı. Ronay'ın paylaşımına binlerce yorum ve beğeni gelirken takipçilerinden birinin yaptığı yorum ise ünlü ismi kızdırdı. Ece Ronay'ın paylaşımına "Bu ne ya, biraz edep bu mübarek ayda" yorumunda bulununca Ronay "Allah'ım inşallah çocuğum böyle bir ergenus olmaz" şeklinde cevap verdi.



7

Evlendi

Evlendi

Nişanlısıyla ani bir şekilde dünya evine giren Ece Ronay, düğününü yaz aylarında yapacağını açıkladı.



8

Mali davası ne?

Mali davası ne?

Sosyal medya hesabından Mehmet Ali Erbil'in cinsel mesajlarını paylaşan Ece Ronay, gündeme bomba gibi düştü. Ece Ronay'ın yanında ve göğsünde uyumak istediğini yazan Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay'ın onu reddetmesi sonucu mesajlaşmada çıldırmış. Mesajlaşmaları taciz olarak paylaşan şarkıcıya karşı Erbil sert sözlerde bulundu. Ece Ronay, "Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın. 'Şiddet' diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir..." yazarak mesajlaşmaları paylaştı.



9

Son klibinde Erbil'i de oynatan Ece Ronay, paylaşımları popülerlik için yapmadığını, zaten şarkısının trendlerde bir numarada olduğunu söyledi. Erbil'in tehdit etmesi sonucu mesajlaşmaları paylaşan Ronay, durumdan dolayı sinirli olduğunu paylaştı.



10

Paylaşılan mesajlaşmalar sonrası açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı Mehmet Ali Erbil, Video çekmiş bana 'köpek' diyor. Bunun hesabını verecek. Ben masaj atmadım. Ben klibinde oynadım, gençlere destek olmak istedim. Dün akşam beni evine davet etti. Ben çocuk muyum! Amacı belli. Asistanım 'Bu kız sizi kullanacak' diye beni uyardı. Adalet önünde hesaplaşacağız" açıklamalarında bulundu.



11

Sosyal medya paylaşımları

Sosyal medya paylaşımları

Sosyal medyada oldukça aktif olan Ece Ronay, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.



12

Ece Ronay, sosyal medya hesabından kendisine gelen ''Evlenmeden önce çocuk sahibi olmak büyük bir yetenek! Tebrik ediyorum'' yorumuna, ''Ohoo, daha ne yeteneklerim var. Teşekkür ediyorum'' sözleriyle karşılık verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr