Acun Ilıcalı’nın Eski Eşi Şeyma Subaşı Yine Durulmuyor! Ünlü Fenomen Mısırlı Sevgilisiyle Öpüştüğü Videosunu Paylaştı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı aşk yaşadığı sevgilisiyle özel anlarını sosyal medyadan paylaştı. Subaşı’na bir anne olması sebebiyle tepki yağdı. İşte habere ilişkin o detaylar…

03.01.2022-11:48 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-12:01)

Katıldığı ‘’Var Mısın Yok Musun’’ programıyla ilk kez televizyon ekranlarına gelen Şeyma Subaşı, programın sunucusu Acun Ilıcalı ile orada tanışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı. Uzun süre dolu dizgin aşk yaşayan Ilıcalı ve Subaşı çifti, dolu dizgin aşklarını bebek haberiyle taçlandırmıştı. Subaşı, hamilelik sürecinin ardından Melisa ismini verdiği kızını dünyaya getirdi. Ünlü çift beraberliklerine çocuklarını da ekleyerek hayatlarına devam etti. Melisa büyüdükten sonra ise görkemli bir düğünle dünya evine giren çift, evliliklerin ardından çok zaman geçmeden boşanma kararı aldılar. Magazin gündemine ve sosyal medyaya bomba gibi düşen bu haberden sonra ünlü çift, yeni aşka yelken açtı. Subaşı’nın Mısırlı sevgilisi ise magazin gündeminde en çok konuşulan konulardan birisi oldu. 

ÖZEL ANLARI SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’yla olduğu birliktelikten sonra ününe ün kattı. Boşandıktan sonrada ünü devam eden Subaşı, dolu dizgin yaşadığı gece hayatına ve partilere devam etti. Mısırlı bir iş insanıyla aşk yaşamaya başlayan ünlü fenomen en çok kızını bırakıp gittiği yurt dışı tatilleri nedeniyle eleştirildi. Sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Miami’ye yerleşeceğini ve kızının velayetinin de bu sebeple babası Acun Ilıcalı da kalacağı haberi sosyal medyada çok konuşuldu. Ünlü fenomenin bu kararı ve anneliği eleştirilirken, Subaşı’nın yeni yıla girerken paylaştığı video olay oldu. Sevgilisiyle bir partide eğlenen ünlü fenomen, öpüştüğü anların görüntülerini hiç düşünmeden paylaştı. Yeni yıla girdiği anlardan karelerde paylaşmayı ihmal etmeyen fenomen; ‘’Sana aşığım! Biliyorum ben hiç kimseyim, ama ben her şeyim! Seni görüyorum, seni derinden hissediyorum, sana sarılıyorum... Sadece 'yeni yılın kutlu olsun'dan çok daha fazlası... Herkesin kendi gerçek değerini anlamasını diliyorum... Ve çok daha fazlasını’’ notunu paylaştı. Bunun üzerine sosyal medyadaki takipçileri, bir annenin bu görüntülerini rahat bir şekilde nasıl yayınladığını eleştirdi. 

şeyma subaşı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal