Şeyma Subaşı Türkiye'yi Terkediyor

Son dönemlerde yaşadığı ilişkisiyle sosyal medyada sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı Türkiye'den ayrılacağını açıkladı.

16.09.2021-14:33 - (Son Güncelleme: 16.09.2021-14:33) Şeyma Subaşı Türkiye'yi Terkediyor

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, kendi YouTube kanalında özel hayatına dair çarpıcı  açıklamalarda bulundu.

Subaşı, yayınladığı videoda hayatıyla ilgili aldığı yeni kararları açıkladı. Yeni bir şirket kurduğunu söyleyen Şeyma Subaşı, kullandığı tüm ürünlerin yer alacağını söyledi. Bu firmayla kullandığı mum, çakra yağı, kremler , spor kıyafetleri gibi birçok ürünün satışa sunulacağını belirtti. Şirketin isminin henüz belli olmadığını ifade etti.

MOHAMMED ELSALOİSSİ  BENİ AİLEMDEN İSTEDİ

 Bodrum'da sevgilisi Elsaloissi ,annesi ve babası ile   birlikte tatil yapan Subaşı ,ailesinin Mohammed Elsaloissi'yi çok sevdiklerini belirtti.  'İsteme oldu aslında. Beni ailemden istedi' diyen ünlü fenomen , Bodrum'da daha fazla  yakınlaştıklarını ifade etti. 

TÜRKİYE'DE YAŞAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM 

Sosyal medya fenomeni ,YouTube kanalında yayınladığı 14 dakika süren videoda, Türkiye'de yaşamayı düşünmediğini , 1 ay sonra Miami'ye taşınacağını açıkladı. Ünlü fenomen kızı Melisa'nın eğitimine  İstanbul'da devam edeceğini açıkladı. Kızı Melisa'yı görmek için Miami ve İstanbul arasında mekik dokuyacağını belirtti. Melisa'yı bu yıl Miami'ye götüremeyeceğin ancak  gelecek yıl birlikte gidebileceklerini söyledi.

GİTTİKLERİ HER ÜLKEDE EV ALMAK İSTİYOR 

Ünlü fenomen, sevgilisi Mohammed Elsaloissi'nin gittikleri her ülkede ev almak istemediğini belirtti. Bu nedenle Türkiye'de yaşamak istemediğini sözlerine ekledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal