Şeyma Subaşı'dan Yeni Paylaşım! Sarmaş Dolaş Poz Verdi

Mısırlı sevgilisi Mohommed al Saloussi ile barışan Şeyma Subaşı'dan yeni bir paylaşım geldi. Subaşı, sosyal medya hesabı üzerinden uçakta sevgilisinin kucağında oturduğu bir kareyi paylaştı.

31.07.2021-15:18 - (Son Güncelleme: 31.07.2021-15:18)

Geçtiğimiz aylarda evlilik kararı aldığı Mohammed al Saloussi'den hamile olduğunu açıklayan Şeyma Subaşı, kısa bir süre sonra düşük yaptı. Bunun ardından ilişkisinde sorunlar yaşayan Subaşı, Saloussi ile ayrılık kararı aldı. Ayrılıkları kısa süren çift, geçtiğimiz günlerde yeniden barıştı.

İLK POZ GELDİ

İlişkisine kaldığı yerden devam eden Şeyma Subaşı, 3,3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Uçakta sevgilisinin kucağına oturarak poz veren Subaşı, paylaşımına 'Çok yumuşacık hissediyorum. İbiza'da 3 ay geçirdikten sonra ülkeme geri döndüğüm için heyecanlıyım' notunu ekledi.


'ÖZLEDİM'

Evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisinden dolandırıcılık iddiaları sonrası ayrılan Subaşı, Mısırlı işadamıyla yeniden bir araya geldi. Alsaloussi ile fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Şeyma Subaşı, o karenin altına 'Hayat partnerimi özledim' diye yazmıştı.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal