Aleyna Tilki ve Demet Akalın Arasında Yeni Kriz!

Bir dönem aralarında su sızmayan Aleyna Tilki ve Demet Akal'ın arasında yeni tartışma çıktı. Robotla evlenen Aleyna Tilki'ye Demet Akalın'dan 'Şaklaban' göndermesi yaptı. Göndermenin ardından Tilki'den cevap geldi.

31.07.2021-14:04 - (Son Güncelleme: 31.07.2021-14:04)

Aleyna Tilki, 'Sır' isimli şarkısının klibinde robot ile evlendi. Genç popçuya eski dostu ve ablası Demet Akalın'dan 'Şaklaban' göndermesi geldi.

'ŞAKLABANLIĞA GEREK YOK'

Sivri dilli Akalın, Instagram hesabından "Bi Daha Bi Daha" şarkısını paylaşarak; 'Hiçbir şaklabanlığa gerek kalmadan büyük şarkı yapmak. Sinan Akçıl teşekkürler lordum!' diyerek Akçıl'a teşekkür edermiş gibi yapıp Aleyna Tilki'ye gönderme yaptı.


ALEYNA'DAN CEVAP GELDİ

Tilki de bunun üzerine sosyal medya hesabı üzerinden  'Burda pop dünyasının içi geçmiş heralde. Hayatımın en sürreal ve eğlenceli lansmanını yaptım düğün konseptiyle. Lady Gaga etten kıyafet giyince kimse garipsemiyor. Ben robotla evlenince buradaki herkes şok' cevabı verdi. Akalın, daha önce de Aleyna Tilki için 'Yazık dünya starı olacağım diyordu, çocuk dizisinde başrol oldu' tepkisi göstermiş ve ikili arasında gerilim başlamıştı.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal