Demet Akalın İsyan Etti: 'Afganlar Geliyormuş Ne Yapacağız?'

Mültecilerle ilgili tartışmalar devam ederken bir çıkışta Demet Akalın'dan geldi. Türkiye'ye sığınan göçmenlere sosyal medyadan tepki gösterdi.

28.07.2021-11:00 - (Son Güncelleme: 28.07.2021-11:22)

Yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yapan Afgan göçmenlerin durumu, son günlerde kamuoyunda tartışılıyor. Yaşanan bu tartışmalara birçok ünlü isim de dahil olurken, son olarak Demet Akalın'dan açıklama geldi. Şarkıcı, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

'NE YAPACAĞIZ MERAK EDİYORUM'

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşıma imza atan Akalın, 'Radyoda duydum şu an 3.5 milyon Afgan yolda geliyormuş. 200 binden fazlada şu an Türkiye'deymiş! Ne yapacağız merak ediyorum' ifadelerini kullandı.


'VAN'DAN KAÇAK GELİYORLAR'

Sosyal medyadan açıklamalarına devam eden Demet Akalın 'Van’dan geliyorlarmış. Kaçak ama ona bile 2 bin dolar ödüyorlarmış! Sen sıkıyorsa şuradan bir İtalya'ya gitmeye çalış ya da Yunan'a.' açıklamasında bulundu.


DEMET'TEN DESTEK GELDİ

Arabesk müziğin efsane isimlerinde Tüdanya’nın gırtlak kanseri olduğu ve gırtlağının alındığını geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Olay sonrası ses sanatçısı Onur Akay, sanat camiasına seslenerek Tüdanya için destek çağrısında bulundu. Tüdanya, için yapılan yardım çağrısına Demet Akalın, sessiz kalmadı. Şarkıcı Demet Akalın, haberi duyar duymaz, Tüdanya için harekete geçti. Akalın, Tüdanya’nın sağlık masraflarını karşılamak için bir dönemin efsane ismi Tüdanya'ya maddi ve manevi yardım yapmaya hazırlanıyor.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal