Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı’ya Ödediği Nafaka Bilgilerini Sızdıran Banka Çalışanına Hapis Cezası

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile olan birlikteliği ile gündeme gelen Şeyma Subaşı, 2018 yılında bitirdiği evliliği ve boşanma sonrası aldığı nafaka ile de magazin gündeminden düşmüyor. Nafaka bilgilerini sızdıran bankacı ise cezalandırıldı.

14.09.2021-11:57 - (Son Güncelleme: 14.09.2021-12:20) Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı’ya Ödediği Nafaka Bilgilerini Sızdıran Banka Çalışanına Hapis Cezası

Acun Ilıcalı ile olan birlikteliği ile magazin dünyasında giren Şeyma Subaşı, 2017 yılında kızının babası ünlü televizyoncu ile şaşalı bir düğünle evlenmiş, 2018 yılında ise gözde evlilik tek celsede bitmişti. Biten evliliğin ardından aldığı nafaka ile çok konuşulan Şubaşı’nın, nafaka bilgilerini sızdıran banka çalışanına açılan dava sonuçlandı. Banka çalışanına hapis cezası verildi. 

ŞEYMA SUBAŞI’NIN NAFAKASINI İFŞA EDEN BANKACI CEZALANDIRILDI

Olaylı birliktelik ve bir o kadar olaylı Acun Şeyma ayrılığı sonrası, Şubaşı’nın 125 bin TL nafaka aldığına inanamayan bankacı Fulya A., Subaşı’nın banka hesabına girerek nafaka parasını ifşa etti. Bunun üzerine soluğu mahkemede alan Şeyma Subaşı, bankacıyı şikayet etti ve dava sonucunda genç bankacının cezası belli oldu. 

NAFAKA DAVASINDA DOSYA AĞIR CEZALIK

Sosyal medyaya sızan Şeyma Subaşı’nın, Acun Ilıcalı’dan aldığı nafaka adlı görüntüler üzerine banka hemen inceleme başlattı ve sızdırılan fotoğrafların bankaya özel bir platformdan çekildiği ve bu bilgiyi sızdıran kişinin Fulya A. olduğu tespit edildi. Daha sonra yapılan bir incelemede Şubaşı’nın banka hesabı ile ilgilenme işinin Fulya A.’da olmadığının ortaya çıkmasıyla, bankanın şikayeti üzerine çalışan hakkında dava açıldı. Bilgileri sızdırma davası sonucunda 5411 sayılı Bankacılık Kanunu'na muhalefet ettiği belirlenen genç kadın, 1 yıl hapis cezasına çarpıtıldı. Ceza 10 aya düşürüldü ve 5 yıl denetim süresine tabi tutulmasına karar verildi.

'BİLGİLERE SADECE BAKTIM, KAYIT ALMADIM'

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre, dava sürecinde mahkemede hakim karşısına çıkan genç kadın,  ‘Şeyma Subaşı'nın banka bilgilerini sadece merakımdan dolayı görüntüledim ancak hiçbir şekilde kaydını almadım. 2019 yılında Şubat ayında teftiş kurulu beni çağırdı. Şeyma Subaşı'nın hesap bilgilerini görüntülediğimi söylediler. Ben müfettişe merakımdan dolayı Subaşı'nın bilgilerini görüntülediğimi söyledim’ açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal