Yeşilçam’ın Tonton Dedesi Bakın Hangi Ünlünün Dayısıymış

Yeşilçam filmlerinde babacan ve tonton dede rollerinin aranan yüzü olan usta oyuncu Nubar Terziyan’ın Şarkıcı Fedon’un dayısı olduğu ortaya çıktı.

14.09.2021-11:34 - (Son Güncelleme: 14.09.2021-11:54) Yeşilçam’ın Tonton Dedesi Bakın Hangi Ünlünün Dayısıymış

Yeşilçam filmlerinde babacan ve tonton dede rollerinin aranan yüzü olan usta oyuncu Nubar Terziyan meğerse ünlü şarkıcının dayısıymış. Yeşilçam’ın tonton dedesi Nubar Terziyan’ın şarkıcı Fedon’un dayısı olduğu ortaya çıktı.

YEŞİLÇAM’IN TON TON DEDESİ ŞARKICI FEDON’UN DAYISI ÇIKTI

Yeşilçam'ın tonton dedesi Nubar Terziyan, rol aldığı filmlerde hep iyi kapli ve güler yüzlü babacan bir kişiydi. Usta oyuncu Nubar Terziyan İstanbul doğumlu bir Ermeni kökenli ünlü bir Yeşilçam sanatçılarımızdandı. Yeşilçam’ın çınarı tonton dede lakaplı usta oyuncu Nubar Terziyan 1994 yılında İstanbul'da hayata gözlerini yumdu. Nubar Terziyan'ın yeğeni olduğu ortaya çıkan şarkıcı Fedon ise tıpkı dayısı gibi iyi tanıdığımız ve müzik hayatında başarılı bir isim.

Türk müziğinin güçlü seslerinden birisi olan Fedon Nubar Terziyan'ın kız kardeşinin oğluydu. Fedon da tıpkı dayısı Nubar Terziyan gibi başarılı bir sanatçı olarak anılıyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal