Yeşilçam 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı! Ne Zaman Çıkacak?

BluTV, yerli dizilere de önem veriyor. Son olarak izleyicilere sunduğu Yeşilçam dizisi yeni sezonu gelecek mi? Yeşilçam dizisi 2. sezonun 2. kısmı ne zaman?

04.05.2021-12:08 - (Son Güncelleme: 04.12.2021-17:46)

Çağan Irmak’ın yönettiği; Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci isimlerinin başrollerini üstlendiği Yeşilçam dizisi ekranlardaki yolculuğunu sürdürecek. Yeşilçam 2. sezon çekimlerine başlandı.

Blu TV rakipleriyle yarışmaya devam ederken yeni yapım ve diziler ile birlikte izleyicilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. En son Behzat Ç. isimli yapım ile büyük ses getiren dijital platform birçok yapıma imza atmış durumda. Son olarak ise Yeşilçam dizisi ile üye izleyicilerine farklı türde bir heyacan yaşattı.

YEŞİLÇAM 2. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI

Yeşilçam dizisi ilk sezonuyla birlikte büyük ses getirmişti. Hem oyuncuları hem dekoru çok beğenilen dizinin 2. sezonu da 5 bölüm olarak yayınlanmıştı ancak 2. sezonun devamının geleceği biliniyordu. Seyircisinin merakla beklediği 2. kısımdan fragman yayınlandı. Fragmanıyla heyecanlandıran Yeşilçam'ın 2. kısmı 10 Aralık 2021 tarihinde izleyicisi ile buluşacak.

BluTV, Yeşilçamseverleri "Kısa bir aradan sonra yeniden birlikte olmamıza çok az kaldı efendim. Bu kez işler rayından çıkıyor; çok canlar yanıyor, çok gözyaşı akıyor. Lakin diğer tarafta birileri de yeni başlangıçlara imza atıyor. 10 Aralık'ı bekleyiniz." mesajıyla sevindirdi.


YEŞİLÇAM DİZİSİ YENİ SEZON GELECEK Mİ?

Türkiye’de dijital yayın platformları içerisinde Netflix’in en büyük rakibi konumunda bulunan BluTV'nin bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük yapımlardan birisi olan Yeşilçam dizisi, 22 Nisan tarihinde izleyici karşısına çıktı.

Platformun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre ikinci sezon çekimlerine 2 Mayıs itibariyle başlamış durumda. Dizinin ileri ki sezonları hakkında neler olacağı henüz net değilken dizinin kaç sezon olacağı da bilinmiyor.

İzleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan dizinin ilk sezonu devam ederken, dizinin 2. sezonunun da yolda olduğu bilgisi ortaya çıktı. BluTV Twitter adresinde dizinin 2. sezonu için sete girildiğini duyurdu.

YEŞİLÇAM 2. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

1960’lı senelerin Türkiye’sinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam Sineması’nda olan bir yapımcının ayakta kalma hikayesini ekranlara taşıyan Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam Sineması'nda küllerinden yeniden doğmaya çabalayan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş’e can veriyor.

Afra Saraçoğlu, Yeşilçam’ın kapısını gerçek bir sanatçı olma maksadıyla çalan genç ve güzel Tülin Saygı’yı, Selin Şekerci ise Yeşilçam’ın gözde yıldızlarından birisi olan Mine Cansu’ya can veriyor.

Yeşilçam dizisinin oyuncu kadrosunda bu üç yıldız isme Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş oyunculukları ile katılıyor.

Yapımını Eastern Sunrise’ın, yapımcılığını Sibel Tuna’nın üstlendiği yapımın senaryosu Levent Cantek ile Volkan Sümbül imzası taşıyor.

BluTV 2. sezonun ardından beklenen 2. kısım gizemini koruyor. Çağan Irmak, 2. sezonda da yönetmen koltuğunda bulunuyor. Çekimlerine başlanan 2. sezonun 2. kısmının ne zaman izleyici karşısına çıkacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.


YEŞİLÇAM DİZİ KONUSU NEDİR?

Yeşilçam dizisi 1960'lı yılların Türkiye'sindeki siyasi ve ekonomik çatışmaların arasında verilen bir yapımcının istediği işi yaparak hayatta kalma mücadelesini konu ediniyor.

İflas eden ve işine aşık olan film yapımcısı Semih Ateş (Çağatay Ulusoy), Yeşilçam'ın altın çağını yaşamaya başladığı dönemde tekrar işine dönme mücadelesi verir.

Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Mine Cansu (Selin Şekercioğlu) ve Yeşilçam'a oyunculuk aşkıyla giren Tülin Saygın (Afra Saraçoğlu), yapımcının girdiği bu mücadelede kendilerine yer bulmaya çalışacaklardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal