Yeşilçam Dizisi Nasıl İzlenir?

İddialı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Yeşilçam dizisi oyuncuları arasında Çağatay Ulusoy gibi pek çok ünlü isim bulunuyor. Peki Yeşilçam dizisi nasıl izlenir?

22.04.2021-09:25 - (Son Güncelleme: 01.09.2021-13:41) Yeşilçam Dizisi Nasıl İzlenir?

Blu Tv'nin yeni dizisi Yeşilçam ülkede gündem konusu oldu. Müzikleriyle de dikkatleri üzerine çeken fragmanı ile çok konuşulan Yeşilçam dizisi Çağatay Ulusoy'un başarılı bir şekilde hayat verdiği Semih Ateş'in çekmek istediği filmi ana hikaye olarak işliyor.

YEŞİLÇAM DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Yetkin Dikinciler gibi pek çok başarılı ismi kadrosunda bulunduran dizi Blu Tv platformu üzerinden severleri ile buluştu. Türk Sinemasının 1960'lı yıllarını ele alacak olan dizinin, başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy'un sinema aşığı olan Semih Ateş'i canlandırdığı dizinin fragmanı müzikleri ile de dikkatleri üzerinde topluyor.

YEŞİLÇAM DİZİSİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

İzleyenlerin söz konusu yıllara götürüp nostaljik duygular uyandıracak dizinin oyuncu kadrosunda pek çok başarılı oyuncu bulunuyor. Yeşilçam dizisinin oyuncu kadrosunda Altan Erkekli, Çağatay Ulusoy, Yetkin Dikinciler, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi genç oyuncu kuşağı içerisinde yetenekli isimleri ile birlikte usta oyuncular bir araya geliyor. 

BLU TV ÜCRETSİZ Mİ?

Blu Tv resmi hesabından yapılan paylaşımda 16-18 Nisan arası ücretsiz erişim yapılabileceği 'Artan vaka sayılarıyla birlikte sağlığımız için gelen yeni kısıtlamalarda keyfinizi yerine getirebilmek için 16-17-18 Nisan’da kapımız herkese açık. Arkanıza yaslanın ve 10.000 saatten fazla içeriğin tadını ücretsiz çıkarın. Keyifli seyirler.' ifadeleri ile birlikte paylaşıldı.

BLU TV'DE DİZİ NASIL İZLENİR?

Bilgisayarınızdan BluTV adresine girerek, cep telefonu ve tabletinize (iOS ve Android), Smart TV ve Apple TV'nize BluTV uygulamasını yükleyerek, internet bağlantısı mevcut olan her yerden erişebilirsiniz bu hizmete ulaşabilirsiniz.

İnternet erişimi olan her yerde Blu Tv içerikleri cep telefonu, tablet, bilgisayar, Smart Tv üzerinden kolay bir şekilde izlenebilmektedir. BluTv 2021 yılı aylık ücreti 24.99TL'dir Yıllık paket ise aylık 9.90 TL.

YEŞİLÇAM BLU TV

Yeşilçam Blu Tv kanalında izlenebilecek olan dizinin yönetmen koltuğunda Çağan Irmak, Senaryosu ise Volkan Sümbül ile Levent Cantek imzası taşımakta. Yeşilçam dizisinin görüntü yönetmenliğini ise Gökhan Tiryaki tarafından yapılmıştır. Dizinin başrol oyuncuları ise Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal