Şeyma Subaşı'nın Mısırlı Sevgilisi ile Cesur Paylaşımı!

Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşk sonrası evlenen ve Melisa isimli bir kızı olan Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından Mısırlı sevgilisiyle öpüştüğü anları paylaştı. İkili ilişkilerine bir şans daha vermeye karar verdi.

30.08.2021-10:21 - (Son Güncelleme: 30.08.2021-11:05)

Şahsi hayatı ile gündemden düşmeyen ve yaptığı her şey ile olay olan, Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından şimdilerde Mısır'da birlikte olduğu Mohammed Alsaloussi ile öpüştüğü anları takipçileri ile paylaştı!

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra da gündemde kalan Şeyma Subaşı, uzun süredir Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde Bodrum ve İstanbul'da tatil yapan çift, şimdi de Mısır'a gitti.

'ALLAH'IN BİZE BAHŞETTİĞİ HARİKA HAYATI YAŞIYORUZ' 

Hayatının her aşamasını  3,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından hep paylaşan Subaşı, sevgilisiyle plajdaki romantik ve aşk dolu anlarını da yayınlamayı ihmal etmedi. Şeyma ubaşı'nı sevgilisi önce kucağında havaya attı ardından ise yere indirdi ve öptü. Mısır'da sevgilisiyle plajda öpüştüğü anları paylaşan Subaşı paylaşımına da 'Egosu olmayan arkadaşlarımızla hayatımızın harika bir zamanını daha geçiriyoruz. Birbirimizden hiçbir şey beklemeden kendi mutluluğumuzun yaratıcısıyız… Allah'ın bize bahşettiği bu harika hayatı yaşamakla o kadar meşgulüz ki... Söylenecek çok şey var ama artık düşüncelerimi paylaşmamaya karar verdim… Bunları sadece kendime ve kimin gerçekten iyi niyetli olduğunu bildiğimiz kişilere saklamaya karar verdi'  şeklinde notu düştü.

İLİŞKİLERİNE TEKRARDAN İKİNCİ ŞANSI VERDİLER

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz aylarda sevgilisinden evlilik teklifi almış ve kısa süre içerisinden düğün hazırlıklarına başlamıştı. Bebek bekleyen çift, ani bir kararla ilişkisini noktalamış ve Subaşı bebeğini kaybetmişti. Ayrılıkları kısa süren çift, geçtiğimiz haftalarda ilişkilerine şans vererek barışmıştı. Zengin iş adamı Şeyma Şubaşı'na aldığı pahalı hediyelerle dudak uçuklatmaya devam ediyor.

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

1990 yılında Samsun'da dünyaya gelen Şeyma Subaşı eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım bölümünde tamamladı. 2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katıldı ancak dereceye giremedi. Aynı yıl Acun Ilıcalı ile tanışması hayatındaki en büyük  dönüm noktası oldutesi'nde katıldığı bir konferansta Acun Ilıcalı ile tanışma fırsatı yakalayan Şeyma Subaşı, medya patronunun dikkati çekti. 2008 yılında 'Var mısın Yok musun' yarışmasına katıldı ve yapımcı Acun Ilıcalı ile ilişkileri başladı. 2013 yılında doğan kızlarına 'Melisa' adını veren çift, 2017'de evlenip 2018'de boşandı.

2 Temmuz 1990 tarihinde Samsun'da dünyaya gelen Subaşı, İlk olarak İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım bölümü bitirdi. 16 yaşı sonrası da farklı defilelerde modellik yaptı. 2008 yılında katıldığı Miss Turkey güzellikle yarışmasında derece elde edemedi. Şeyma Subaşı, 2008 yılında yılında üniversite öğrencisiyken tanıştığı Acun Ilıcalı ile hayatında bir sayfa açtı. Katıldığı 'Var mısın Yok musun' yarışmasında 69 bin TL kazandı. 'Yok Böyle Dans' adlı yarışmada kostüm tasarımcılığı yaptı. 2014 yılında kendi moda markasını kurarak İstanbul Mercedes-Benz Fashion Week'te ilk defilesini gerçekleştirdi. 2017'de It-Is Ok adında bir mobil uygulama çıkardı. 2018 yılında İstanbul Bebek'te Healthyish isimli sağlıklı beslenme temalı kafeyi açtı. Acun Ilıcalı ile ayrılmasının ardından kafe 2020 yılında kapandı.Kendi hayatını anlattığı Sadece Şeyma adlı kitabı 2019 yılında yayımladı.2019 yılında açtığı Youtube kanalında, moda ve sağlıklı yaşam üzerine içerik üretti. 2020 yılında ise Babe isimli giyim markasını kurdu.

DÖNÜM NOKTASI

1990 doğumlu olan Şeyma Subaşı, 2021 yılı itibarıyla 31 yaşındadır. 2017-2018 yılları arasında yapımcı Acun Ilıcalı ile evli kaldı. Çift, 2013 yılında dünyaya gelen kızlarına 'Melisa' adını verdi. Şeyma Subaşı 1.74 metre boyunda, 50 kilo ve yengeç burcudur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal