Hilal Altınbilek'in Eski Hali Görenleri Şaşırttı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Züleyha karakteri ile tanıdığımız Hilal Altınbilek'in bu değişimi çok konuşuldu. Hilal Altınbilek doğal olduğunu savundu. Ortaya çıkan eski görüntüleri ise yıllar içindeki değişimini gözler önüne serdi!

29.08.2021-17:47 - (Son Güncelleme: 29.08.2021-18:21)

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Hilal Altınbilek'in estetiksiz hali sosyal medyaya sızdırıldı. Hayranları çok şaşırdı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Züleyha karakteri ile tanıdığımız Hilal Altınbilek'in bu değişimi çok konuşuldu. Hilal Altınbilek doğal olduğunu savundu.Ancak sızdırılan bu fotoğrafları onu çileden çıkarttı. Başarılı oyuncu Bir Zamanlar Çukurova Dizisi ile çok seviliyor ancak estetik iddialarını yalanlaması sosyal medyada şaşkınlığa yol açtı değişimi ise oldukça dikkat çekici.

HİLAL ALTINBİLEK'İN ESTETİKSİZ HALİ GÖRENLERİ ŞAŞIRTTI!

Bir Zamanlar Çukurova'da canlandırdığı Züleyha karakteriyle ekranda fırtınalar estiren Hilal Altınbilek izleyiciler tarafından yakın takibe alındı. Başarılı oyunculuğu ile şöhret basamaklarını hızla tırmanan Hilal Altınbilek, güzelliğiyle ve sevimliliğiyle  de kendisine hayran bıraktı. Altıbilek'in yıllar öncesine ait fotoğrafları ise sosyal medyayı salladı. İşte Hilal Altıbnilek'in yıllar öncesine ait estetiksiz fotoğraflarının görüntüleri...

Hilal Altınbilek'in önceki hali ve şimdiki hali arasındaki büyük fark dikkat çekiyor. Oyuncu bu paylaşımlar sonrası açıklamalarda bulundu.Hilal Altınbilek, kendisi için ortaya atılan estetik güzeli haberlerine ilk kez yanıt verdi. Altınbilek, 10 sene önceki fotoğraflarıyla şimdiki halini kıyaslayanlara da sert çıktı.

'SADECE BURNUMDA VE DİŞLERİMDE ESTETİK VAR'

Güzel Hilal Altınbilek, 10 yıl önceki haliyle, şimdiki halini kıyaslayan ve 'evrim geçirmiş' ifadelerine kızarak, sadece burnunu ve dişlerini yaptırdığını belirterek, başka bir müdahalenin olmadığını söyledi.'BAŞKA BİR MÜDAHALE YOK' Yüzünde başka bir müdahale olmadığını anlatan Altınbilek, 'Estetik burnum ve dişlerimde var. O kıyasladıkları 10 sene önceki halim. Yaptırdığım işlemler yüzümün tam ortasında olduğu için büyük bir fark yaratıyor' ifadelerini kullandı.

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

Hilal Altınbilek, 11 Şubat 1991 tarihinde İzmir'de Kosova kökenli bir ailede doğdu.

İlkokul'dan itibaren tiyatro ile ilgilendi. Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde okurken oyunculuğa başladı. Bir güzellik yarışmasında ilk 5’e girdi ve fotomodel oldu.

2009-2010 yılları arasında İstanbul'daki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde, Çağdaş Drama Topluluğu ve Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini, 2011 yılında yayımlanan Derin Sular adlı dizide yaşadı. 2013 yılında yayınlanmaya başlayan Karagül dizisinde Özlem karakterini canlandırdı. 2016 yılında Hayatımın Aşkı adlı dizide Nil adlı karakteri canlandırdı. 2018 yılından itibaren Tims Productions yapımı Bir Zamanlar Çukurova adlı televizyon dizisinde Züleyha Yaman karakterini canlandırmaktadır.

Aynı yıl Çağan Irmak'ın yönetmen ve senaristliğini üstlendiği Çocuklar Sana Emanet adlı dram-gerilim türündeki sinema filminde Engin Akyürek ile başrolde yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal