Fox TV'de Yayınlanan Maske Kimsin Sen Yarışmasındaki Paganizm ve Satanizm Detayları Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı!

Fox TV ekranlarında yayınlanan ilk bölümüyle sosyal medyayı ayağa kaldıran ‘’Maske Kimsin Sen?’’ isimli program yeni tartışmaları meydana getirdi. Programın incelenmesi için RTÜK harekete geçti. İşte habere ilişkin o detaylar…

03.01.2022-09:51 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-11:31)

Ekranların sevilen oyuncularının jüri koltuğunda oturduğu ve birçok ünlünün maske altında şarkı söyleyerek kim olduklarının tahmin edileceği ‘’Maske Kimsin Sen?’’ büyük bir ilgiyle bekleniyordu. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı yarışma, önceki gün ilk bölümüyle ekranlara geldi. Program içerisinde yer alan maskelerin ve kostümlerin paganizm ve satanizm unsurlarını barındırdığı iddiası ortalığı ayağa kaldırdı. Sosyal medyada kısa sürede trendlere düşen ve altında binlerce insanın yorum yaptığı yarışma programına olan tepkiler, çığ gibi büyüdü. Bunun ardından RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, konuya dair ilk açıklamayı yine sosyal medya üzerinden yaptı. 

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Yurt dışında ‘’Masked Singer’’ ismiyle ekranlara gelen ve yapımcıların bu yarışmayı Türkiye için uyarladığı yarışma önceki gün ekranlara geldi. Seyircisiyle ilk kez buluşacak olan Maske Kimsin Sen yarışmasının jüri üyeliğini Tansel Öngel üstlenirken, jüri koltuğunda Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy oturuyor. Birbirinden ünlü isimlerin maske arkasında şarkılar söyleyip performanslarını göstermesi ve jüri üyelerinin de maske arkasındaki kişilerin kim olduğunu anlamaya çalıştığı yarışma izleyicisinden beklediği ilgiyi göremedi. Seçilen maskelerin ve kostümlerin paganizm ve satanizm propagandası yaptığını söyleyen izleyiciler, Fox TV’ye ateş püskürdü. Sosyal medyada hızla yayılan tepkiler kısa sürede trendlere girerek ‘’Maskekimsen’’ ve ‘’Foxtvhaddinibil’’ etiketiyle binlerce insanın yorum yaptığı paylaşımlara dönüştü. Sosyal medyada tepkilerin çığ gibi büyümesi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nu da harekete geçirdi. RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, yapılan ‘’Bu program ile ilgili RTÜK işlem başlatacak mı? Bu program kalkmalı’’ yorum karşısında sessizliğini bozarak paylaşımı yapan kişiye cevap verdi. Uslu; ‘’Evet, ilgili program özellikle çocukların korunması özelinde ilgili kanalın denetiminden sorumlu uzman arkadaşlarımız tarafından titizlikle yarın incelemeye alınacaktır’’ diyerek yeni yayınlanmaya başlanan program için son noktayı koydu. 

maske kimsin sen

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Fox TV ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan Maske Kimsin Sen isimli yarışma, kısa sürede tüm tepkileri üzerine çekmeyi başardı. Televizyon ekranlarının alışık olmadığı ve yurtdışından uyarlama olarak yapılan programa sosyal medyada kimse anlam veremedi. Seçilen kostümlerin paganizm ve satanizm göstergesi olduğunu düşünen kişiler, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Konuya dair binlerce yorum gelirken bazısı şu şekildeydi; ‘’Bu bir maske mi yoksa kafes mi? Hipnoz edilen kesim çocuklar! Bilinç altında neler olup bittiğinden habersiz. Peki Fox TV ne yapmaya çalışıyor? Aşama aşama satanizme tam itaatkar çocukların yetiştirildiği ve kölesini kafesleyecek bir program!’’ diyerek bir kullanıcı sosyal medya üzerinden düşüncelerini dile getirdi. 

maske kimsin sen

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal