23.04.2022-10:01 (Son Güncelleme:10.10.2023-11:34)


1

Kimdir?

Kimdir?

Tam adı Eda Ece Uzunalioğlu olan oyuncu, 20 Haziran 1990 İstanbul doğumlu.



2

Eda Ece'den kötü haber

Eda Ece'den kötü haber

3 aylık hamile olan ünlü oyuncu dostu Haluk Akakçe'nin ölümü ile yıkıldı. Acı haberi paylaştığı fotoğraflarla duyuran Ece, gözyaşlarına hakim olamadığını belirtti.



3

Eda Ece boyu 1.68 ve kilosu 53. Şişli Terakki Lisesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünde okuyan Ece, üç kız kardeşin en küçüğü.



4

İKİZLER KADINI

İKİZLER KADINI

2011 yapımı Pis Yedili dizisi ile tanınan Eda Ece, Kızım İçin ve Kocan Kadar Konuş gibi filmlerle sinema dünyasına da adım attı. İlişki Durumu: Karışık adlı diziyle de tanınan Ece, Görümce filmiyle de adından söz ettirdi. Eda Ece, şu anda Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri ile başrolde. Yıldız, şimdiden Türk dizi karakterleri efsanelerinden biri olmuş durumda.



5

Eda Ece çocukluğundan beri oyuncu olmak istemiştir. İlk olarak Hayat Bilgisi'nde oynamıştır. 5 bölüm oynadıktan sonra annesi biz böyle setlerde yaşayamayız, okulunda var diyerek Eda Ece'nin oyunculuk kariyerini o zamanlar bitirmiştir.



6

Hayranlarını üzen haberi veren Eda Ece’nin ailesi koronaya yakalandı. Ece, "Annem ve babam, bu hayattaki en değerli varlıklarım. Arayan soran herkese teşekkür ederim, annem iyi, babam da iyi olacak. Sizi çok seviyorum" şeklinde duyurdu.



7

Yasak Elma dizisi yıllardır devam ediyor ve efsaneler arasında. Eda Ece, rol arkadaşları Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade ile çok yakın arkadaş. Son olarak Maske Kimsin Sen de jürilik yapan Ece, isyan etti.



8

Yayınlandığı ilk günden beri tartışmaların odağında olan Maske Kimsin Sen yarışması final bölümüyle ekranlara veda etti. Jüri üyelerinden Eda Ece, programın yayından kaldırılmasıyla ilgili "Amerika daha yeni 7. sezona başladı. Suudi Arabistan'da bile 3 ya da 4. sezonda. Bu ülkede bu kadar kısa sürmüş olması beni çok üzdü. Çünkü dansın, eğlencenin, şarkının, mutluluğun olduğu bir yarışmaydı. İçinde başka da hiçbir şey yoktu. Sadece seyirciye bir görsel şölen sunmak, bu can sıkıcı günlerde, farklı formatlar görmek, çok güzel bir fikirdi. Ben şahsen yaptığım işten gurur duyuyorum. Çok sevdik maskeyi biz. Çok üzülüyorum şu anda bittiği için" şeklinde isyan etti.



9

Ünlü oyuncunun Yasak Elma ardından hangi projede olacağı merak ediliyor. Oyunculuğu ile herkesin beğenisini toplayan Ece, sosyal medya hesabından sevenlerini üzecek bir haber verdi.



10

2. KEZ KORONA OLDUM

2. KEZ KORONA OLDUM

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Eda Ece, ikinci kez koronavirüse yakalandığı duyurdu. İki aşısını yaptırdığı için hafif atlattığını aktaran ünlü oyuncu, hayranlarına dikkatli olması konusunda da uyarıda bulundu.



11

ÖNCE SAĞLIK

ÖNCE SAĞLIK

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumunun iyi olduğunu ileten oyuncu, "2. kez kovid oldum, Yasak Elma ve Maske Kimsin Sen'e ve ev halkına hayırlı olsun. Şaka bir yana, gayet iyiyim, daha önce kovid geçirdiğim ve 2 aşı olduğum için hafif atlatıyorum. Aşısızken, İlk kovidim çok daha beterdi. Tavsiyelere uyun, kendinize iyi bakın, Önce sağlık" şeklinde kötü haberi duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr