14.09.2022-08:53 (Son Güncelleme:14.09.2022-11:23)


1

Kimdir?

Kimdir?

2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul’da doğan Melis Sezen’in babası Makedonya göçmeni, annesi Selanik göçmenidir. Sezen’in bir de kardeşi vardır. Ailesinin tiyatro konusunda ona destek olduklarını söyleyen Melis Sezen, annesinin onun ilgisini fark etmesi üzerine onu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne yazdırdığını anlatıyor. 12 yaşından beri drama eğitimi alan Melis Sezen, Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü mezunu. Televizyonda dizi oyunculuğuna ilk başlayışı bir gençlik dizisi olan “Hayat Bazen Tatlıdır” ile oluyor. Ardından gelen Siyah İnci, Leke, Sevgili Geçmiş gibi yapımlarda rol almaya devam etti. Televizyon dünyasıyla birlikte Dünya Hali, Tilki Yuvası, Bizim İçin Şampiyon, Mucize 2: Aşk gibi filmlerde de rol alan oyuncu, Netflix yapımı ses getiren internet dizisi Fatma’nın da oyuncu kadrosundaydı. Oyuncu şu anda Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile Sadakatsiz dizisinde rol alıyor.



2

Melis Sezen, boy olarak da ortalamanın üstünde. Kendisi 1.70 boyunda.



3

Melis Sezen'den kalça şov!

Melis Sezen'den kalça şov!

Geçtiğimiz aylarda tuhaf dansıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Melis Sezen, şimdi de mini eteğiyle kalça dansı yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Frikik vermekten çekinmeyen Melis Sezen'in bu görüntüleri sosyal medyada viral oldu.



4

Oyunculuk hayatına bir gençlik dizisinde başlayan Melis Sezen, kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.



5

Oyuncunun Barış Arduç ile oynadığı reklam filmleri de çok beğenilmişti.



6

Dizisi bittikten sonra tatile koşan ünlü oyuncu burada verdiği pozlarla çok konuşuldu. Melis Sezen'in bu fotoğrafını görenler EkşiSözlük'de "Melis Sezen'in külotsuz fotoğrafını paylaşması' başlığı açıldı.



7

MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'la olan tartışması

MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'la olan tartışması

MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın tartışma programında yaptığı açıklamalar tepki çekti. Bir grup erkek yorumcunun oyuncu Melis Sezen’in dekoltesini konuşması sosyal medyada gündem oldu. MHP eski milletvekili Ahmet Çakar açıklamasında "Geçen gün onları bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş" diyerek şoke etti.



8

Sezen'in Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteri efsaneler arasına girmiş durumda.



9

Katıldığı programlarda da heyecanlı ve samimi karakteri hayranları tarafından çok beğeniliyor.



10

Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncunun Instagram'da 1,3 milyon takipçisi var.



11

ödül gecesi

ödül gecesi

Ünlü oyuncu Melis Sezen ödül töreninde konuşmasıyla gündeme geldi. Cesur kıyafeti, gösterişli takıları ve heyecanlı konuşmasıyla anılıyor.



12

Maske Kimsin Sen? jüri üyesi Melis Sezen’in kıyafetine verdiği para gündem oldu. Sezen, etek için 6.729 TL ceket için ise 20.603 TL ödedi.



13

Melis Sezen'in cesur kıyafeti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr