09.12.2021-17:25 (Son Güncelleme:19.08.2022-08:40)


1

Rusya'da 23 yaşındaki öğretmen Viktoria Kashirina, soyunduğu anları kameraya çekerek kaydetti.



2

Sosyal medya hesabından paylaşınca velilerden büyük tepki çekti. Velilerin tepkisi üzerine okul yönetimi genç öğretmen hakkında soruşturma başlattı. Viktoria Kashirina'nın okuldan kovulması bekleniyor.



3

Tahrik edici bir şekilde kendine dokunduğu ve zeminde dans ettiği görülen öğretmen, gelen tepkiler karşısında, videoyu öğrencileri görsün diye paylaşmadığını söyleyerek kendisini savundu.



4

Bir velinin Rus Dili ve Edebiyatı öğretmeni olan Viktoria'ya kız öğrencilere kötü örnek olduğunu söyleyip sosyal medya hesabını kapatması gerektiğini söyledi.



5

Yanlış bir şey yapmadığını söyleyen Viktoria, öğrencilerini engelleyeceğini söyledi. Genç öğretmen şöyle devam etti: "Yıllardır direk dansı yapıyorum. Dans yaptığım anları videoya çekip sosyal medyada paylaşma gibi bir hayalim vardı. Bu hayalimi gerçekleştirdim. Bana tepki gösteren öğrencileri ve velilerini engelledim.



6

Okul yönetimi, velilerden gelen tepki üzerine videoyu kaldırmamı talep etti" dedi. Okul yönetimi, soruşturma sonunda Viktoria'nın kabahatli bulunması durumunda işten kovulacağını aktardı.



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr