Canım Annem Konusu Nedir, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Çağatay Ulusoy'un oynadığı Süslü Korkuluk'un TV8'de yayınlanacağı haberi sosyal medyayı sarsarken, Acun Ilıcalı yeni günlük dizisi Canım Annem'i tanıttı. Konusu ve oyuncu konusuyla dizi dikkatleri üzerine çekiyor.

03.01.2022-09:57 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-10:02) Canım Annem Konusu Nedir, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Kırmızı Oda'nın sağlam ilerleyişi sonrası dizi sektöründe kendine daha da yer edinmeye çalışan TV8, Süslü Korkuluk fragmanıyla sosyal medyayı salladı. Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu yapımın yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor. Dizi yakında TV8'de olacak. Süslü Korkuluk ile birlikte Selin Sezgin'in başrolde olduğu Canım Annem dizisi de yeni sezonda TV8 ekranlarında olmayı bekliyor.

OYUNCU KADROSU AÇIKLANDI

Acun Ilıcalı, "Günlük dizimiz 'Canım Annem' yakında hafta içi her gün TV8'de." adlı paylaşımıyla diziyi tanıttı. Yapımcılığını Saran Studios ve Stellar Yapım'ın üstlendiği dizi, oyuncu kadrosuyla izleyenleri büyülüyor. Aynı zamanda Canım Annem'in ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Işık Demirel, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Cansın Mısırlı, Faruk Pakiş, Özlem Savaş, Kayra Zabçı, Emin Önal, Belma Mamati, Yavuz Pekdiker dizinin oyuncu kadrosunu oluşturuyor. Yönetmen koltuğuna Yasemin Erkul Türkmenli ve Ece Tahtalıoğlu oturuyor.

GÜNLÜK YAYINLANACAK

TV8 prime time'da kendini göstermek için Süslü Korkuluk'u hazırlarken, akşama doğru da vaktini boşa harcamak istemiyor. Acun Ilıcalı'nın kanalında şimdi de günlük bir dizi başlıyor. Dizinin fragmanı yayınlanmasıyla birlikte insanların ilgisi diziye yöneldi. Dizi genç ve dinamik bir oyuncu kadrosundan oluşuyor. Hafta içi her gün yayınlanacak olan yapımın çıkış tarihi henüz belli değil.


KONUSU NEDİR?

Günlük dizi olarak yayınlanacak olan yapım romantizm ve dramı birleştiriyor. Bir aile dramasını konu alacak olan eser, iki kardeşlerin annelerini kaybetmeleri ile başlayan acıklı hikayelerini anlatacak. Canım Annem, bir aşk ve aile dramı olarak izleyicilere tanıtıldı.

NEREDE ÇEKİLİYOR?

İstanbul'da geçtiği bilinen dizi, İstanbul'un hangi yerinde çekildiği henüz bilinmiyor. Bununla ilgili bir haber paylaşılmadı.

SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Günlük ekranlara gelen diziler genellikler 16:00 ya da 17:00 saatlerinde yayına girer. Canım Annem'in de o saatlerde ekranlara gelmesi bekleniyor. Master Chef'in bitmesiyle birlikte o saatler boşalacak.

HANGİ GÜNLER YAYINLANACAK?

Dizi hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanacak. Yapımın hafta sonları paylaşılmayacağı açıklandı. TV8'in o saatlerde yayına sürdüğü programların yayın ömrünü tamamlamasıyla birlikte Canım Annem ekranlara gelecek. Dizi ne zaman yayınlanacak henüz belli değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal