Süslü Korkuluk Dizi Konusu Nedir, Ne Zaman Başlayacak?

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi belli oldu. Süslü Korkuluk adını alan dizinin konusu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Dizinin güçlü oyuncu kadrosu ve uyarlama bir senaryo ile geleceği söyleniyor. Bugün dizinin fragmanı yayınlandı!

31.12.2021-11:40 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-11:45)

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un TV8 ekranlarında yayınlanacak yeni dizisinin ismi Yalı Çapkını iken Süslü Korkuluk olarak değiştirildi. İddialara göre Ulusoy, yazılan senaryoyu beğenmedi ve tekrar yazılmasını talep etti. Güncellenen senaryoyu da beğenmezse projeden ayrılacağını ifade eden Çağatay Ulusoy için senaryo yeniden yazılıyor. İşte detaylar…

FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryonun yeniden yazıldığı iddialarının üzerine dizinin fragmanı bugün yayınlandı. Merak uyandıran fragmanıyla paylaşılan dizi seyircinin şimdiden takip ettiği bir iş. Bir korkuluğun gösterildiği fragmanda açık detaylar paylaşılmadı. Seyirciler çıkacağı günü bekliyor.

KONUSU

En son dijital bir platformda yayınlanan Yeşilçam dizisi ile ekranlara gelen ve oradaki oyunculuğu çok beğenilen Çağatay Ulusoy, yeni yapımıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin konusunun ne olacağı araştırılıyor.

Önceki adı Yalı Çapkını olan dizisinin senaryosunun uyarlama olacağı söyleniyor. Yine bir dönem dizisi olacağı söylenen Süslü Korkuluk dizisinin konusu için Çağatay Ulusoy’un yalnız bir adamın hikayesine hayat vereceği düşünülüyor.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği yeni yapımın yönetmen koltuğunda da Cem Karcı oturacak. Dizi ekibi, şu anda senaryonun yeniden yazılmasını bekliyor.


ALİNA BOZ İLE OYNAYACAK!

Bölüm başına 450 bin TL alacağı söylenen Çağatay Ulusoy’un partneri için de birçok isim önerildi. Kadın başrol için Neslihan Atagül ve Özge Gürel konuşuluyordu. Teklif götürülenler arasında Alina Boz da bulunuyordu. Sonunda partner belli oldu ve genç oyuncu Alina Boz ile anlaşıldı. Boz'dan yeni dizisine dair kareler bekleniyor.

Süslü Korkuluk için güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan’a da teklif götürüldüğü söylenmişti. Süreç işlerken Sancaktutan’ın eski bir Çağatay Ulusoy hayranı olduğu öğrenildi. Twitter hesabından 14 yaşındayken attığı “Çağatay abi seni çok seviyorum” tweeti gündem oldu. Twitter’da “umudunuzu asla kaybetmeyin” başlıklı tweetler atılmaya başlandı. 

Dizide yer alacak diğer oyuncuların da henüz kesinleşmediği biliniyor.

ÇAĞATAY ULUSOY DİZİLERİ VE FİLMLERİ

2011 Anadolu Kartalları - Ahmet Onur - Film

2015 Delibal - Barış Ayaz - Film

2021 Kağıttan Hayatlar - Mehmet - Film

2011-2012 Adını Feriha Koydum - Emir Sarrafoğlu - Dizi

2012 Emir'in Yolu - Dizi

2013-2015 Medcezir - Yaman Koper - Dizi

2016-2017 İçerde Sarp Yılmaz - Dizi

2018-2020 Hakan: Muhafız Hakan Demir - Muhafız - Dijital Dizi

2021 Yeşilçam - Dijital Dizi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal