Bir Denizaltı Hikayesi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir?

Netflix, yeni projesi Bir Denizaltı Hikayesi dizisinden yeni haberler paylaştı. Peki, Bir Denizaltı Hikayesi konusu nedir? Bir Denizaltı Hikayesi oyuncuları kimlerdir? Bir Denizaltı Hikayesi ne zaman çıkacak? Sizler için derledik.

09.02.2021-13:19 - (Son Güncelleme: 16.12.2021-14:13) Bir Denizaltı Hikayesi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir?

Dijital dizi ve film platformu Netflix Türk yapımı dizilerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Bir Denizaltı Hikayesi adlı yapımın oyuncu kadrosu oldukça güçlü. Tolga Karaçelik’in yönetmenliğini yaptığı Bir Denizaltı Hikayesi, izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. İşte detaylar…

BİR DENİZALTI HİKAYESİ KONUSU NEDİR?

Bir Denizaltı Hikayesi isminden de hareketle bir denizaltı yolculuğunun hikayesini anlatacak. Bir dalış eğitmeni ve bir deniz biyoloğunun hikayesini anlatacak olan dizide bir denizaltı araştırmasına yer verilecek.

Deniz biyoloğu Arman’ın yaşanan bir doğa felaketi sonrasında araştırma amaçlı bilim ekibiyle birlikte askeri denizaltına binmesiyle başlayan dizide heyecanlı bir süreç anlatılacak. Arman ve ekibi yaşananları anlamaya çalışırken aynı zamanda askeri denizaltının gerçek görevini de çözmeye çalışacaklardır. Arman, içerisinde bulunduğu durumun boyutunu fark ettiğince bu hikayede başarılı olabilecek mi? Bir Denizaltı Hikayesi heyecanlı öyküsüyle gün sayıyor.


BİR DENİZALTI HİKAYESİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen koltuğunda Gişe Memuru ve Kelebekler filmlerinden tanınan ödüllü yönetmen Tolga Karaçelik’in oturduğu Bir Denizaltı Hikayesi’nin başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci paylaşıyor. İki ünlü ismi bu projede buluşturan Netflix, diziden kareler paylaşırken “Kıvanç. Özge. Tolga. Bundan fazla söze gerek yok. Çok yakında. Sadece Netflix’te” notunu düştü.

Senarist koltuğunda da Jason George, Atasay Koç, Cansu, Çoban ve Sami Berat Marçalı gibi isimler yer alan Bir Denizaltı Hikayesi oyuncuları arasında Meriç Aral, Ertan Saban, Ecem Uzun, Alper Saldıran gibi isimler de yer alıyor.

Dizide deniz biyoloğu Arman’ı Kıvanç Tatlıtuğ, dalış eğitmenini ise Özge Özpirinçci canlandırıyor. İkili arasında bir yandan romantik bir yanın da olacağını bekleyen izleyiciler dizinin yeni gelişmelerini takip ediyor.

BİR DENİZALTI HİKAYESİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

30 Ocak 2021 tarihinde çekimlerine başlanan Bir Denizaltı Hikayesi’nin çekimleri sürüyordu. Netflix’ten yayın tarihiyle ilgili bir açıklama gelmedi. 8 bölüm olacağı söylenen Bir Denizaltı Hikayesi’nin bu yıl sonunda yayınlanması bekleniyordu.

Henüz yayınlanmasına dair bir tarih paylaşılmayan Bir Denizaltı Hikayesi’nin yeni yılın başında gelmesi bekleniyor. Dizinin çekimleri İzmir Foça’da gerçekleşiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal