16.12.2021-13:51 (Son Güncelleme:16.12.2021-13:51)


1

Gora’da 80 darbesi ile birlikte kaçakçılık suçu yüzünden hapse atıldığını gördüğümüz Kuneri, 70lerde yapımcılığında bulunduğu yetişkin filmleriyle tanınmaktadır. Cem Yılmaz ise dizi konusu hakkında "Sorulsa, Erşan Kuneri nin konusu ne diye valla söyleyemem. Yok böyle bişey diyebilirim en fazla" paylaşımında bulunmuştu.



2

OYUNCU KADROSU NASIL?

OYUNCU KADROSU NASIL?

Dizinin büyük bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Cem Yılmaz’ın her filmde birlikte rol aldığı birçok rol arkadaşı da dizide yer alıyor. Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Necip Memili, Özkan Uğur ve Nilperi Şahinkaya, oyuncu kadrosunun bir kısmını oluşturmaktadır.



3

ERŞAN KUNERİ KİMDİR?

ERŞAN KUNERİ KİMDİR?

Gora’da yetişkin filmlerine yapımcılığını yürütüp aynı zamanda kaçakçılık yapan Erşan Kuneri, birçok Gora hayranının en sevdiği karakter olmuştu. Düşük ekran süresine rağmen büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kuneri, değişen ve hala değişimini sürdüren Yeşilçam’ı tanımlamak içi kullanılan mükemmel bir figürdü.



4

Arif v 216’da da seyirci karşısına çıkan karakter, bir dönemin sembolü haline gelmişti. İzleyiciler tarafından iç dünyasına bakış atmanın merak konusu olduğu karakterin şimdi dizisi çıkacak.



5

DİZİNİN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI

DİZİNİN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI

Yetişkin filmlerinin aranan yapımcısı Erşan Kuneri’nin hayatı film oluyor. Filmin çekimleri yaz ayında bitti. Kurgusunun ne kadar süreceği bilinmiyor lakin dizinin 2022 yılında Netflix ekranlarında olması kesin gözüyle bakılıyor. Dizi 8 bölümden oluşacak. Her bölümün 30 dakikadan oluşması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr