Yalancı Dizisinin Konusu Ne?

Yakında Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen Yalancı dizisi merak konusu oldu. Kullanıcılar ise dizinin konusunu araştırmaya başladı. Peki Yalancı dizisinin konusu ne?

09.02.2021-11:51 - (Son Güncelleme: 09.02.2021-11:51) Yalancı Dizisinin Konusu Ne?

İngiliz ITV kanalında yayınlanan Liar adlı diziden uyarlanacak olan Yalancı'nın yakın zamanda yayınlanması bekleniyor. Henüz kadro ve ekrana çıkma zamanı belli olamayan dizinin yapımcılığını Süreç Film üstleniyor.

TV severler ise dizinin konusunun ne olduğunu merak ediyor. Peki Yalancı dizisinin konusu ne? Yalancı dizisi ne zaman başlıyor? İşte merak edilen bu soruların cevabı...

Süreç Film tarafından yapımcılığı üstlenen dizinin yönetmen koltuğunda Hülya Gezer olacak. Ünlü yönetmen daha önce Diriliş Ertuğrul, Avlu, Kayıp İnci, Yaralı Yürekler, Kırık Kanatlar gibi dizilerin  yanı sıra Hekimoğlu dizisinin de yönetmeliğini yapmıştır.

YALANCI HANGİ DİZİDEN UYARLANDI?

Yakın zamanda daha fazla detayın gelmesi beklenen dizi, 2017 yapımı Liar'ın uyarlaması olarak ekrana gelecek. Başlangıçta mini dizi olarak yayınlanmaya başlayan Liar'ın sezon finali, 6.5 milyon kişi tarafından izlenince 2. sezon onayı da almıştı.

Dizi, lisede öğretmenlik yapan Laura'nın sevgilisinden ayrılmasıyla başlıyor. Sınıfında bulunan öğrencilerden birinin babası olan  Andrew ile çıkmayı kabul ettikten sonra ise işler karışır. Beraber akşam yemeği yedikleri günün sabahında Laura, Andrew'un kendisine tecavüz ettiğini iddia eder. 

Ancak ortada bunu kanıtlayan hiçbir şey yoktur. İkisinden birinin yalan söylediği Liar'da randevu gecesi neler yaşandığı da parça parça verilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal