Matrix Filmi Konusu Nedir?

Bu akşam Kanal D ekranlarına gelecek olan Matrix filmi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Dünyaca ünlü Matrix üçlemesinin ilki olan film dönemin gişe rekorlarını kırmıştı. Başrolünde Keanu Reeves'in rol aldığı 1999 yılı yapımı Matrix filmi konusu nedir? Matrix filmi oyuncuları kimler?

06.02.2021-17:21 - (Son Güncelleme: 06.02.2021-17:21) Matrix Filmi Konusu Nedir?

'Biri rüya, diğeri ise Matrix!' sloganı ile bilinen dünyaca ünlü Matrix filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Dönemin gişe rekorlarını kıran film hakkında araştırmalar sürüyor. Peki Matrix filmi konusu nedir, Matrix filmi oyuncuları kimler? 

MATRIX FİLMİ KONUSU

'Bir yaşanan gerçek vardır, bir de yaşananın ötesinde olan gerçeklik... Biri rüya, diğeri ise Matrix!' sözleriyle zihinlere kazınan Matrix filminin konusu merak ediliyor. Neo, son derece tehlikeli bir adam olan Morpheus'un yaşananların ötesindeki gerçeği bildiğine inanmaktadır. Bir gece Neo, kendisini başka bir dünyaya götürebilecek yabancı Trinity ile tanışır.

Trinity'in götüreceği dünyada, Neo Morpheus'u bulacak ve Matrix hakkında önemli şeyler öğrenecektir. Neo, tam olarak kavrayamadığı şeylerin yaşamını kontrol ettiğini biliyor...

MATRIX FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Orijinal adı: Matrix

Türü: Aksiyon, Bilim Kurgu

Yapım Yılı: 1999

Yönetmen: Lana Wachowski, Lilly Wachowski

Oyuncular: Keanu Reeves, Laurence Fishburne ve Carrie-Anne Moss

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal