Kırmızı Oda Recai Kimdir?

Kırmızı Oda Recai karakterinin kim olduğu merak ediliyor. Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda'ya yeni katılan karakterler sıklıkla araştırma konusu oluyor. Kırmızı Oda yeni bölümde Nazlı'nın kocası Recai karakterini canlandıran Gökhan Yıkılkan kaç yaşında, evli mi?

06.02.2021-14:01 - (Son Güncelleme: 06.02.2021-14:01) Kırmızı Oda Recai Kimdir?

Yeni bölümüyle ekranlara gelen Kırmızı Oda'nın yeni karakteri Recai'nin kim olduğu merak ediliyor. Kırmızı Oda Recai karakterini canlandıran Nazlı'nın kocası Recai kimdir? Gökhan Yıkılkan kaç yaşında, evli mi?

KIRMIZI ODA RECAİ KİM?

Kırmızı Oda'nın 23. bölümünde Recai ile Nazlı'nın hikayesine giriş yapıldı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde ikili arasında yaşanan problemler ve psikolojik rahatsızlıklar ele alınacak. 

Kırmızı Oda’da Recai karakterini başarılı oyuncu Gökhan Yıkılkan canlandırıyor. Gökhan Yıkılkan, uzun süre önce TRT 1’de yayınlanan ‘Bi Zahmet’ ve ‘Hep Yek’ adlı filmlerle isminden söz ettirmişti.

GÖKHAN YIKILKAN KAÇ YAŞINDA? EVLİ Mİ?

Gökhan Yıkılkan, 1983'te Ankara’da doğdu. Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde burslu olarak tamamlayan ünlü oyuncu, mesleğe ilk adımını TRT’de yayınlanan şaka programı olan ‘Bi Zahmet’ programıyla attı. 

Daha sonra ‘Hep Yek’ adlı film serisinde de rol alarak popülaritesini yükselten Yıkılkan, son olarak dijital platformda yayınlanan ‘Bir Başkadır’ dizisinde canlandırdığı ‘Hilmi’ karakteriyle büyük ilgi ve beğeni topladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal