Kırmızı Oda Can Hayal mi Gerçek mi?

Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda gündemden düşmüyor. Hollanda'da uzun süre geçirmesinin ardından kafasındaki ermişlerle iletişim kuran Boncuk'un Can ile olan sahneleri gündem oldu. Peki Can hayal mi gerçek mi? Kırmızı Oda Can kimdir?

30.01.2021-09:54 - (Son Güncelleme: 30.01.2021-09:54) Kırmızı Oda Can Hayal mi Gerçek mi?

Kırmızı Oda'daki Can'ın gerçek olup olmadığı dizinin izleyenleri tarafından oldukça merak ediliyor. Kırmızı Oda Can, Boncuk karakterinin hayali mi? Kırmızı Oda Can kimdir? Can hayal mi gerçek mi?

KIRMIZI ODA CAN KİMDİR?

Kırmızı Oda'da Burcu Biricik'in hayat verdiği Boncuk karakteri, halüsinasyonları azalınca Doktor Hanım'la bağı güçlendi. Ardından da doğduğu evdeki felaketi ve Can'la olan arkadaşlığını anlattı. Türkiye'ye dönüşünde Can ile vedalaşması esnasında duygusal anlar yaşayan Boncuk'un anlattıkları soru işaretlerine sebep oldu. Boncuk, son bölümde ablasının evinde kalırken pencereden baktı ve Can ile karşılaştı.

Bu sahneler üzerine Kırmızı Oda Can merak konusu oldu. Kırmızı Oda Can gerçek mi? Kırmızı Oda Can kimdir?

KIRMIZI ODA CAN KİMDİR?

Kırmızı Oda'da Can karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu, 1991'de Rize'de dünyaya geldi. Tekirdağ'da Tekstil Mühendisliği okudu. Şerifoğlu hem oyunculuk hem de şarkıcılık yapmaktadır. Ajda Pekkan'ın vokalisti olan Feyyaz Şerifoğlu'nun ilk single çalışması 'Gidene' ise söz, müzik ve aranjesi Onur Özdemir’e ait olan DMC etiketi ile 18 Aralık’ta tüm dijital platformlarda yerini aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal