05.12.2020-17:26 (Son Güncelleme:19.04.2024-09:15)


1

Geçtiğimiz hafta Kırmızı Oda’ya veda eden Melisa Sözen, diziden ayrılmasının ardından ilk kez konuştu. Hem özel hayatı hem de dizi hakkında açıklamalar yapan Sözen, Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Alya karakteri ile oldukça dikkat çekmiş ve beğeni toplamıştı.



2

Snob Magazin'in haberine göre; Cihangir’de arkadaşlarıyla buluşan ünlü oyuncu, ‘Kırmızı Oda'da çok güzel 12 hafta geçirdim. Keyfim yerinde, şimdilik dinleniyorum. Biraz zaman geçtikten sonra önüme gelen projeleri inceleyeceğim’ dedi.



3

Koronavirüs pandemisine de değinen güzel oyuncu; ‘Pandemi süreci bütün sektörleri etkiledi. Biz yasaklarda bile önlem alarak çalıştık’ ifadelerini kullandı.



4

Öte yandan Fransa’ya gideceğini söyleyen oyuncu; ‘Evet, Fransa'da bir dizi ve bir sinema filminde rol aldım. Fransa'ya gitmeme pandemi engel oldu. Bu hastalığa yurt dışında yakalanmak istemezdim’ açıklamasında bulundu.



5

Özel hayatı hakkında ise Sözen, ‘Eşim (Harun Tekin) stüdyoda. Konserleri olmasa bile projeleri üzerine çok çalışıyor. Şu sıralar birbirimize fazlasıyla zaman ayırıyoruz’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr