Kırmızı Oda Sadi Kimdir?

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda, her cuma izleyici ile buluşuyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabındaki yaşanmmış öykülerden esinlenerek izleyici ile buluşan Kırmızı Oda karakterleri merak ediliyor. Kırmızı Oda Sadi kimdir? Kırmızı Oda Sadi gerçek hikayesi nedir?

05.02.2021-10:30 - (Son Güncelleme: 05.02.2021-10:30) Kırmızı Oda Sadi Kimdir?

Her cuma TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen dizi Kırmızı Oda'nın bu haftaki bölümü merak ediliyor. Kırmızı Oda Sadi'nin kim olduğu araştırılıyor. Kırmızı Oda Sadi kimdir? Kırmızı Oda Sadi gerçek hikayesi nedir?

Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Meriç Aral’ın paylaştığı Kırmızı Oda dizisi, yaşanmış hikayeleri ekrana getirmeye devam ediyor. Birbirinden ünlü oyuncuların konuk olduğu dizi, büyük bir kitle tarafından takip ediliyor. 

KIRMIZI ODA SADİ KARAKTERİ KİMDİR?

Sadi, Madalyonun İçi kitabında yer alan bir karakterdir. Romanda üç bölümde yer alan konunun büyük bir kısmını panik atak ve tedavi şekli oluşturuyor. Diziden farklı olarak Sadi seansa abisiyle beraber geliyor. Abisiyle arasında güçlü bir bağ olan Sadi onun yanından kolay kolay ayrılmıyor. 

Seansta Sadi’nin konuşamaması üzerine abisi, aile yapısını ve düzenini açıklar. Babalarından kalan işlerin başında Sadi’nin yer aldığını, geleneklerine bağlı olduklarını söyler. 

Daha sonra ise seanstan iki sene önce Sadi Bey’in yaşadığı bir olayı anlatır. İki yıl önce grip olduğunu belirten Sadi Bey, 2 hafta boyunca iğne tedavisi gördüğünü söyler. Düzenli bir şekilde iğne olur ancak sekizinci iğne sırasında içinin bir tuhaf olduğunu doktor hanıma anlatır. Kalbi sıkışan ve baş dönmesi yaşayan Sadi devamında ise nefes darlığı ile soğuk soğuk terleme yaşadığını belirtir.

Hayatında bu hisleri sürekli olarak yaşadığını ifade eder. Sadi Bey’in hastalığı kitapta panik atakla beraber beklenti anksiyetesi olarak bahsediliyor. Bu tanım için bir şeyi beklerken duyulan rahatsızlık ifadesi kullanılıyor. İlaç tedavisine başlayan Sadi Bey kısa süre içinde kendisini daha iyi hissetmeye başlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal