Çukur Ne Zaman Final Olacak?

Sevilen dizi Çukur için final tarihi belli oldu. Dizinin takipçileri ise final tarihini merak ediyor. Peki Çukur ne zaman final olacak? Çukur kaçıncı bölümde final olacak? İşte detaylar...

09.02.2021-10:35 - (Son Güncelleme: 09.02.2021-10:35) Çukur Ne Zaman Final Olacak?

Show TV ekranlarında yayınlanan ve 4 yıldır devam eden dizi Çukur'un final bölümü belli oldu. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Nejat İşler, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Burak Dakak ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur, 4. sezonuyla ekranlara veda edecek.

Çukur finali ne zaman? Çukur final bölümü ne zaman? İşte merak edilen bu soruların cevapları...

ÇUKUR FİNALİ NE ZAMAN?

23 Ekim 2017 tarihinde yayın hayatına başlayan ve ekranların çok sevilen dizisi Çukur için geri sayım başladı. Dizi yayınlanmaya başladığı günden beri reyting listelerinde hep zirvede yer alıyordu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre ise dizinin final tarihi belli oldu. Dizinin son bölümünde Kulkaç'ın kaçırdığı ve bir köyde rehin tuttuğu Yamaç, işkenceler nedeniyle aklını kaybetti. 2 yıllık zaman atlaması ile büyük değişimlerin meydana geldiği Çukur'un daha önce 125. bölümle ekranlara veda edileceği söylenmişti.

Gelen son haberlere göre ise bir aksilik olmadığı takdirde dizinin 10 Mayıs Pazartesi günü final olması bekleniyor. Ancak bayram haftasından dolayı bu tarihte değişiklikler olabileceği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal