02.02.2021-14:53 (Son Güncelleme:02.02.2021-14:53)


1

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bu bölümüne ünlü bir isim konuk oldu. Çukur'un izleyicileri o anlara kilitlendi. İşte haberin detayları...



2

Fenomen dizi Çukur'a geçtiğimiz günlerde Medipol Başakşehir ile sözleşme imzalayan teknik direktör Aykut Kocaman, konuk oldu. Ünlü teknik direktör, Çukur'un dün akşam yayınlanan bölümünde yer aldı.



3

Efsun'un gidişine bir türlü inanmayan Yamaç morali bozuk bir şekilde otururken abisi Cumali ile dertleşmeye başladı. Cumali, kendi yaşadıkları kayıplarını anlatırken söz konusu Aykut'a gelince Yamaç, genç çocukla olan anılarını hatırlar.



4

Yamaç, Aykut'un mezarının başındayken yanına ünlü teknik direktör Aykut Kocaman gelir. İkilinin gözünde Aykut ile olan anıları belirir. Yamaç, Aykut'u sevindirmek için gidip teknik direktör ile konuşur ve onu Çukur'a gelmesi için ikna eder.



5

Dizide Aykut Kocaman'dan adını alan Aykut karakteriyle olan duygusal sahneleri izleyicinin kalbine dokunur. Yamaç ve Aykut'un efsane spor adamıyla bir araya geldiği sahneler Çukur hayranlarını derinden etkiledi.



6

Çukur dün akşam 114. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bu bölümüne konuk olan Aykut Kocaman, izleyicilere büyük sürpriz yaşattı. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur, her hafta yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr