02.02.2021-13:51 (Son Güncelleme:02.02.2021-13:51)


1

İbo Show'da Bülent Serttaş ve oryantal Didem arasında yaşanan olayın yankıları hala sürüyor. Bu olay üzerine ünlü menajer Özgür Aras bazı açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...



2

İbo Show'a katılan oryantal Didem'in dansı sırasında Bülent Serttaş'ın başka tarafa bakması sosyal medyada gündem olmuştu. Serttaş'a ünlü isimlerden tepki yağarken ünlülerin menajeri Özgür Aras olayla ilgili açıklamalarda bulundu.



3

Her pazartesi Milyon TV'de yayınlanan Özgür Aras, Can Bozoklar ve Sibel Arna'nın yorumculuk yaptığı Üçü Her Yerde programı magazin gündemine dair önemli konuları ele alıyor.



4

Geçtiğimiz akşam canlı olarak İbo Show'da meydana gelen olay yorumlandı. Özgür Aras, hafta sonu çok konuşulan Bülent Serttaş ve Oryantal Didem'in olayının iç yüzünü Üçü Her Yerde programında anlattı.



5

Özgür Aras'ın dediğine göre, geçtiğimiz aylarda planlanan bir kına organizasyonunda sahne alacak iki sanatçı Bülent Serttaş ve Oryantal Didem'di. Oryantal Didem planlanan organizasyon saatine göre geç gelince organizatör tarafından sahneden erken indirildi.



6

Özgür Aras'ın aktardığına göre geçtiğimiz aylarda planlanan bir kına organizasyonunda sahne alacak iki sanatçı Bülent Serttaş ve Oryantal Didem'di. Oryantal Didem planlanan organizasyon saatine göre geç gelince organizatör tarafından sahneden erken indirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr