Çukur 116. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Show TV'nin sevilen dizilerinden biri olan Çukur, dün akşam heyecanlı bir bölümle daha ekrana geldi. Dün akşam yayınlanan 115. bölümünden sonra 116. yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki Çukur 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

09.02.2021-10:35 - (Son Güncelleme: 09.02.2021-10:35) Çukur 116. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı Çukur dün akşam 115. bölümü ile ekranlara geldi. Çukur'un 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇUKUR 115. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kulkan, Yamaç'ı kaçırır ve bir sürü manipülasyonlarla Yamaç'ı Afganistan'da olduğuna inandırır. Yamaç'a ağır işkenceler yapılır. Yamaç kendini her ne kadar tutmaya akıl sağlığını korumaya çalışsa da aradan yıllar geçer. Bu süre zarfında terk edilmiş bir köyde tek başına kalır. Aliço, Yamaç'ın attığı mesaja bir türlü inanmaz. Böyle bir mesajın Yamaç'tan geldiğine inanmaz ve Emmi ile yollara düşer. 2 yılın sonunda Aliço ve Emmi, Yamaç'ı bulur. Ancak ne Yamaç, eski Yamaçtır ne de Çukur...

ÇUKUR 116. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ekranların fenomen dizisi Çukur, yeni bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Bu bölümde Yamaç'ın başına gelmeyen kalmaz. Heyecanın dorukta olduğu bu bölümden sonra Çukur 116. yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Çukur'un 116. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal