Bir Zamanlar Çukurova 83. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

ATV ekranlarının fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Bir Zamanlar Çukurova 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

05.02.2021-11:31 - (Son Güncelleme: 05.02.2021-11:31) Bir Zamanlar Çukurova  83. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Hünkar Yaman'ın anısını hem yaşatmak ham de kimsesiz çocuklara yardım için yapılan müzayede herkesin katılımıyla gerçekleşir. Ümit de bir yandan Demir için yaptığı planını tatbik eder. Bir Zamanlar Çukurova'nın 83. yeni bölüm fragmanı merakla beklenmektedir. Peki Bir Zamanlar Çukurova 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 83.YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin dün akşam yayınlanan 82. bölümünün ardından yeni bölüm için kollar sıvandı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 83. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 82. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şehir kulübündeki müzayede için hazırlıklar sonlanır. Hünkar Yaman adına yapılan bu müzayede görkemli bir şekilde yapılır. Yılmaz'ın 30 milyonu Müjgan ve halasının belası olur. Behice bu kaybolan 30 milyonun peşine düşer. Yılmaz'dan Müjgan ve oğluna tek bir konak kalır. O konakta da Gülten ve Çetin oturur. Halasının  yaptıklarından Fekeli'nin yanında kalamayacağını anlayan Müjgan, o konağa taşınma kararı alır. Ancak bunun olabilmesi için Müjgan ve Çetin'in konaktan taşınması gerekir. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal