19.01.2021-10:54 (Son Güncelleme:28.04.2024-14:02)


1

Sefirin Kızı Final mi Oluyor? Dizi Bitiyor mu?

Sefirin Kızı Final mi Oluyor? Dizi Bitiyor mu?

Ekranların sevilen dizisi Sefirin Kızı'nda beklenmedik gelişmeler yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül'ün sağlık sorunu nedeniyle diziden ayrılması üzerine Sefirin Kızı final mi yapıyor? Sefirin Kızı bitecek mi? gibi sorular dizinin takipçileri tarafından sorulmaya başlandı.



2

SEFİRİN KIZI FİNAL Mİ YAPIYOR?

SEFİRİN KIZI FİNAL Mİ YAPIYOR?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı'nda yaşanan ani gelişmeler, akıllarda soru işaretleri bıraktı. Başrol Neslihan Atagül'ün yaşadığı sağlık problemi nedeniyle dizinden ayrılmak zorunda kalması, dizinin hayranlarını üzdü. Peki Sefirin Kızı bitiyor mu? Dizi final mi yapıyor?



3

SEFİRİN KIZI FİNAL Mİ OLACAK?

SEFİRİN KIZI FİNAL Mİ OLACAK?

Sefirin Kızı dizisinin final yapıp yapmayacağı henüz belli değil. Senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’in kaleme aldığı bir Alacakuş hikayesini anlatan Sefirin Kızı final bölümü ile ilgili kanal ve yapımcılardan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle net bir şey söylemek için henüz erken.



4

Ancak son bir aydır Total grupta reyting sıralamasında 4. sırada olduğunu gördüğümüz Sefirin Kızı rakiplerinin gerisinde kalıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr