‘Maske Kimsin Sen?’ Ne Zaman Yayınlanıyor?

RTÜK incelemesi ile gündemde olan Maske Kimsin Sen programı haftada iki gün yayınlanacak. İlginç performanslar ve jüri üyelerinin atışmalarıyla sevilen program, uzun ömürlü olacak gibi duruyor. Peki, ne zaman yayınlanıyor, fragmanı çıktı mı?

29.12.2021-09:54 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-10:02)

The Masked Singer adlı yabancı formattan uyarlanan Maske Kimsin Sen? Programı Fox TV ekranlarında ilk iki bölümüyle yayınlandı. Oyunculardan mankenlere; şarkıcılardan fenomenlere birçok isim yarışmada performans sergiliyor ancak kim oldukları bilinmiyor. Eleştirilerle gündeme oturan yarışma 3. bölümüyle bekleniyor. İşte detaylar...

3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Maske Kimsin Sen'in 3. bölümünün de fragmanı izleyici ile buluştu. Geçen bölümlerde bir maskenin altından ünlü futbolcu Ümit Karan çıktı. Bir diğer maskeden ise şef Hazer Amani görüldü. Jüri üyelerinin oldukça şaşırdığı ünlü isimler konusunda tahminleri tutmadı.

Eğlenceli konuşmalar ve ilginç performanslarla program iyi reytingler alıyor. Performansı en az oy alan gizli ünlüler bir bir maskelerini çıkarmaya devam ediyor. Jüri üyeleri de programa gelen eleştirilerin haksız olduğunu düşündüklerini açıkladı.


YAYIN GÜNÜ

Maske Kimsin Sen programı bir farklılık yaparak arka arkaya iki bölümle izleyicilerin karşısında olacak. Fragmanların ilgiyle karşılandığı program bu hafta 8 ve 9 Ocak 2022 tarihlerinde yayında olacak. Fox TV’de yayınlanan programın yayın saati 20.00. Yarışma sadece pazar günleri yayın kararı almışken RTÜK ile olan başlatılan incelemelerin ardından Fox TV, yarışmayı cumartesi ve pazar olmak üzere haftada iki gün yayınlama kararı aldı.

JÜRİ ÜYELERİ VE SUNUCU

Jüride son dönemin en ilgi çeken isimleri yer alıyor. Maske Kimsin Sen jürileri arasında Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece, Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen ve son dönemde en çok güldüren isimlerden Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy bulunuyor.

Maske Kimsin Sen sunucusu ise Masumlar Apartmanı dizisinde en beğenilen karakterlerden Naci Hoca’ya hayat veren Tansel Öngel var. Program adeta televizyonun yıldızlarını bir araya getirmiş durumda. Haftalara göre jüri üyelerinde değişiklik olup olmayacağı merak ediliyor.


‘THE MASKED SINGER’ FORMATI

Maske Kimsin Sen formatı bir uyarlama. Formata göre tanınmış kişiler çeşitli maske ve kostümlerin içine girerek şarkı söylüyor. Sahnede performans sergileyen tanınmış kişilerin sadece ses ve hareketlerinden tanınması isteniyor. Jüri üyeleri bu durumda maskeli ve kostümlü olan gizemli kişiye bazı sorular soruyor. Jüri, bu dizide oynadın mı? Bu filmin oyuncularından mısın? Sosyal medyada video mu çekiyorsun? Gibi sorularla karşısındaki kişiyi tanımaya çalışıyor.

Performans sergileyen tanınmış kişiler, giydikleri maske ve kostümlerle adlandırılıyor. Fragmanda ayna, gladyatör, aslan, tavus kuşu, gözcü, geyik, aslan ejderha, dinozor, ağaç, iskelet gibi isimler görülüyor. Bu gizemin altından hangi tanınmış kişilerin çıkacağı merak konusu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal