Uysallar Ne Zaman Yayınlanacak, Konusu Ne, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Haluk Bilginer yeni dizileriyle TV'yi tekrardan fethetmeye geliyor. Onur Saylak ve Hakan Günday'ın birlikteliğiyle yürütülecek olan Uysallar'ın konusu belli oldu. Peki, Uysallar ne zaman başlayacak?

20.12.2021-15:25 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-15:25)

Hakan Günday ve Onur Saylak birlikteliği, 3 yıl önce Şahsiyet ile müthiş bir başarıya imza etmişti. Puhu TV eseri olan dizi, Türk dizi tarihinin enleri arasında yer alıyor. Bunayan bir yaşlı insanın hafızasını tamamen kaybedeceğini fark etmesinden sonra dünyadaki kötülükleri yok etmeye çalışmasını konu almaktadır. Dizi, Haluk Bilginer’e uluslararası Emmy ödülünü getirmişti. Cansu Dere, Metin Akdülger, Haluk Bilginer’in yanında Müjde Ar gibi müthiş bir oyuncu kadrosuna yer veriyordu. Hakan Günday ve Onur Saylak İkilisi tekrar bir oldu ve yeni bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyorlar.

KONUSU

Mimar Oktay Uysal, görünenden oldukça farklı bir yaşam sürer. O, ailesinden gizli olarak punk bir yaşam sürerken eşi, çocukları ve babası da tıpkı onun gibi kendi gizli dünyalarını kurmaya çalışır. Herkesin gizli bir yaşama mı ihtiyacı vardır yoksa aileye karşı kendin olabilmenin yolu var mıdır? Uysal ailesinin yalanlarla dolu evi, Oktay’ın inşa etmesi gereken bir hapishanesi bulunmaktadır. Dizinin senaryosunu ünlü yazar Hakan Günday kaleme almaktadır.


OYUNCU KADROSU

Uysallar dizi oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer ve Uğur Yücel’in olması bekleniyor. İkilinin yanında Songül Öden ve Öner Erkan da bekleniyor.

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Daha erken yayınlanması beklenen dizi, yönetmen Onur Saylak’ın Koronavirüse yakalanması nedeniyle ertelenmişti. Dizi 2021’de yapılması bekleniyordu. Dizi tahminen 2022 yılında Netflix ekranlarında karşımıza çıkacak gibi duruyor. Dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor.


TÜRKİYE'NİN NETFLIX'TEN KAZANDIĞI PARA BELLİ OLDU

Netflix'in açıklamalarına göre şu ana kadar Türk yapımı diziler ve filmler ülke ekonomisine 583 milyon TL kazandırdı. Netflix'in her yıl Türk yapımı dizi çıkarması, Türk izleyicilerin de Netflix'i diğer internet televizyonlarına tercih etmesine neden oldu. Şu an Türkiye'de 3 milyondan fazla Netflix abonesi bulunuyor. Bu da Netflix'in Türkiye piyasasından ne kadar kazandığını gösteriyor.

NETFLIX'E GELECEK YENİ TÜRK DİZİLERİ

Erşan Kuneri, Bir Denizaltı Hikayesi, Pera Palas'ta Bir Gece Yarısı, Uysallar, Sıcak Kafa ve Kuş Uçuşu yeni gelecek Netflix yapımı Türk dizilerinden bazıları olarak biliniyor. Dizilerin 2022 yılında Netflix'te yayınlanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal