Hande Soral ve İsmail Demirci Çifti Bebeklerinin Cinsiyetini Yaptıkları Organizasyonla Duyurdu!

Ünlü çift Hande Soral ile İsmail Demirci, geçtiğimiz günlerde bir bebek beklediklerini sosyal medya hesaplarından duyurmuştu. Güzel çift şimdi de çocuklarının cinsiyetini paylaştı. İşte detaylar…

29.12.2021-09:31 - (Son Güncelleme: 29.12.2021-10:24)

Ekranların sevilen oyuncusu Hande Soral ile eşi İsmail Demirci, oyunculuk kariyerlerinin yanı sıra özel hayatlarıyla çok sık gündeme gelmeyen isimler arasında yer alıyor. Soral ile Demirci çifti, uzun süre yaşadıkları dolu dizgin aşklarını 2017 yılında evlilikle taçlandırmaya karar verdiğinde, hayranları bu habere çok şaşırmış ve gözlerden uzak yaşanan bu ilişki için desteklerini esirgememişlerdi. Ünlü çift, 2017 yılında görkemli bir düğünle dünya evine girerek, günlerce magazin gündeminde konuşulmuştu. Ünlü oyuncular mutlu evliliklerini dört yıl boyunca sürdürürken, oyunculuk kariyerlerini de ekranlarda sergilemeye devam ettiler. Geçtiğimiz günlerde ise güzel çift, sosyal medya hesaplarından müjdeli haber geldi. Hande Soral eşi ve meslektaşı İsmail Demirci ile olan fotoğrafını paylaşıp, baba olacağını duyurdu. Dün akşam ise ünlü çiftten ikinci güzel haber geldi. İlk kez anne ve baba olmak için heyecanlarını yüreklerinde taşıyan çift, bebeklerinin cinsiyetini öğrendi. 

ÜNLÜ ÇİFTTEN MÜJDELİ HABER GELDİ

Hem oyunculuk kariyerlerinde hem de özel hayatlarında sergiledikleri tutumlar nedeniyle sevilen bir çift olan Hande Soral ile İsmail Demirci, geçtiğimiz günlerde bebeklerinin olacağı haberini duyurmuştu. İlk kez anne ve baba olacağını öğrenen çift bu güzel haberi hem sosyal medyadan takipçilerine, hem de sosyal medya aracılığıyla dostlarına duyurmuşlardı. Bu müjdeli haberden sonra ünlü çifte binlerce tebrik mesajları yağarken, güzel habere bir yenisi daha eklendi. Arkadaşlarıyla bir araya gelen çift, yaptıkları organizasyonla bebeklerinin cinsiyetini öğrendiler. Dostlarıyla aynı anda cinsiyeti öğrenen güzel çiftin, bebeklerinin cinsiyetini öğrendikleri andaki mutluluğu ise gözlerden kaçmadı. Hande Soral ve İsmail Demirci çifti, erkek bebek beklediklerini sosyal medyadan paylaşılan videolarla sevenlerine duyurdular. 

hande soral hamile

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal