Cansu Dere'nin Bikinili Pozlarına Yorum Yağdı

Yer aldığı her dizide başarılı oyunculuğuyla parmak gösterilen Cansu Dere’den olay olacak deniz fotoğrafları geldi. Dere, kış ortasındaki sıcak pozlarını hesabından paylaştı. İşte o pozlar…

09.06.2021-15:26 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-17:31) Cansu Dere'nin Bikinili Pozlarına Yorum Yağdı

Oynadığı her diziyi yüksek sıralamalara çıkaran, oyunculuğu ve güzelliğiyle göz kamaştıran Cansu Dere, fit görünümüyle dikkat çekti. Yılların eskitemediği nadir isimlerden biri olan 41 yaşındaki güzel oyuncu ve eski model Cansu Dere Instagram hesabından fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor. Güzel oyuncunun paylaştığı son bikinili fotoğraflara takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağdı.

CANSU DERE'NİN YAZ ÖZLEMİ

Rol aldığı son dizi Sadakatsiz’de verdiği performansla sevenlerini ekrana kilitleyen Cansu Dere’den art arda paylaşımlar geliyor. Güzel oyuncu Dere, kış ortasında yazdan kalma denizdeki fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Oyuncunun kusursuz fiziği sevenlerinin dudağını uçuklattı. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına, “Umarım yakında” notunu düşerek yaza olan özlemini dile getirdi. 

cansu dere

CANSU DERE İSPANYA’DA ÖDÜL ALACAK

Ünlü oyuncu Cansu Dere’nin başarıları yalnızca Türkiye sınırları içinde kalmadı. Dere’nin bugüne dek rol aldığı “Sıla, Ezel, Muhteşem Yüzyıl, Anne, Şahsiyet, Sadakatsiz ve daha birçok yapımda gösterdiği performansla dünyada birçok takipçiye ulaşmasına neden oldu. Dere’nin özellikle Anne, Sıla ve Sadakatsiz dizilerindeki performansı ve İspanyol kamuoyunda beğenilmesi güzel haberi beraberinde getirdi. Güzel oyuncu Cansu Dere, İspanyol kamuoyunda tanınması ve beğenilmesi sebebiyle ödüle layık görüldü. 

Dere, Türkiye ile İspanya arasında ekonomik, ticari ve kültürel işbirliğinin artması için çalışmalarda bulunan Türk-İspanyol Sanayi ve Ticaret Odası tarafından ödülü alacak. Bireysel başarı ödülüne layık görülen ünlü oyuncuya ödülü, 1 Aralık’ta Madrid’deki Four Seasons Otel’de düzenlenecek törenle teslim edilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal