Cansu Dere Türkiye Güzeli mi?

Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz yeni bölümleri ile her hafta izleyicisinin karşısına çıkıyor. Dizinin başrol oyuncusu Cansu Dere'nin hayatı Sadakatsiz kadar merak ediliyor. Cansu Dere Türkiye güzeli mi? sorusu en çok araştırılan konulardan biri oldu.

04.02.2021-08:57 - (Son Güncelleme: 04.02.2021-08:57) Cansu Dere Türkiye Güzeli mi?

Sadakatsiz dizisinin yıldızı Cansu Dere'nin uzun yıllar önce güzellik yarışmasına katıldığını biliyor muydunuz? Peki Cansu Dere Miss Turkey yarışmasında kaçıncı oldu? İşte merak edilen soruların cevabı...

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Asya karakterine hayat veren başarılı oyuncu ve eski manken Cansu Dere, uzun yıllar önce katıldığı Türkiye güzellik yarışmasında kaçıncı oldu? 

CANSU DERE TÜRKİYE GÜZELİ Mİ?

Ekranlarda uzun yıllardır; gerek oyunculuğu gerekse güzelliği ile karşımıza çıkan Cansu Dere aslında 2000 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında tacı takan kişi olamadı. Ama Miss Turkey yarışmasında birinci olmayıp; birinci olan isimden daha ünlü olmak bir nevi gelenek diyebiliriz. Böyle olayların çok fazla örneği var, bu örneklerden biri de Cansu Dere! 2000 yılında yarışmayı üçüncü olarak tamamlayan Cansu Dere'yi geçip tacı kazanan kişi ise Yüksel Ak oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal