Tuğba Ekinci Arasının Bozuk Olduğu Nihat Doğan’ı Topa Tuttu: Her Gün Yokuş Aşağı İniyorsun!

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Nihat Doğan’a, arasının açık olduğu Tuğba Ekinci’den sosyal medya üzerinden göndermeli paylaşım geldi.

18.01.2022-17:36 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-17:36)

Geçtiğimiz günlerde eşi Buse Varol hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle çok konuşulan Alişan’a, Nihat Doğan skandal sözlerle karşılık vermişti. Alişan’ın ‘’Öpüşmediği için Buse’yi seçtim’’ sözlerinden sonra Doğan yorumcusu olduğu programda ünlü şarkıcıya; ‘’Alişan ne zaman evlendi? Çocuğu ne zaman oldu? Evlendikten 7 ay sonra çocuk oldu! Alişan'ı kınıyorum. İmam nikahı mı oldu? Hayır, düğünden bir gün önce Nihat Hatipoğlu yaptı. Alişan'ı kınıyorum’’ şeklinde konuşmuştu. Bu açıklamalarının üzerinden çok geçmeden bir açıklamada daha bulunan türkücü Nihat Doğan, Alişan’dan kullandığı cümleler için özür dilemişti. Doğan; ‘’Alişan'ı arayıp, özür diledim. Arkadaşlar konuştuğum kelimeler bana yakışmadı. Ben düğünlerinde bile vardım. Alişan benim çok eski dostum, sizlerin huzurunda tekrardan eşi Buse Hanım'dan ve Alişan'dan tekrar özür diliyorum’’ diyerek kullandığı cümleleri noktalamıştı.

EKİNCİ: KİME GÜVENİP DİL ÇIKARTIYORSUN?

Magazin gündemini kasıp kavuran bu sözlerden sonra ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabı üzerinden arasının açık olduğu Nihat Doğan’ı hedef aldı. Alişan ve eşi Buse Varol’a sarf ettiği sözler nedeniyle Doğan’ı eleştiren Tuğba Ekinci; ‘’Her gün yokuş aşağı iniyorsun. Alişan'ın acısı dinmeden sen napıyorsun? Karısı herkesin namusudur. Kime güvenip dil çıkartıyorsun? Saf bilo’’ diyerek yeni bir tartışmanın daha fitilini ateşledi. Ünlü şarkıcı Ekinci’nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bu göndermeden sonra, türkücü Nihat Doğan’ın ne cevap vereceği ise merak edilen konular arasında yer alıyor. 

tuğba ekinci

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal