02.09.2022-09:30 (Son Güncelleme:15.08.2023-11:25)


1

Hayatı

Hayatı

1976 yılında İstanbul'da bir Kürt ailenin çocuğu olarak doğan Nihat Doğan, on bir yaşındayken babasını kaybetti. Avcılar'da bir çay bahçesinde şarkı söylerken Almanya'da yaşayan bir çiftin isteği üzerine Almanya'ya gitti. Bir yıl sonra geri İstanbul'a döndü. İstanbul'da doğup büyüyen Nihat Doğan, aslen Badıkan aşiretine bağlıdır. Ailesi Adıyamanlıdır ve İstanbul'a geç etmişlerdir. 1978 doğumlu olan Nihat Doğan, 45 yaşındadır. Kendini sosyal demokrat olarak tanımlamaktadır. Acun Ilıcalı ile girdiği söz dalaşlarıyla bir dönem sürekli kendinden söz ettirmiştir. Şu an Flash TV'de Bahar Candan ve Seyhan Soylu ile program yapmaktadır. Kırdın Kalbimi, Ayrılık Acı Bir Şey, Anlamıyorlar, Dayan Yüreğim, Züleyha, Zor Gelir, Seve Seve, Bitanesinden Bitanesine, Zoruna Mı Gitti, 1071.



2

Seda Sayan'la olan ilşkisi

Seda Sayan'la olan ilşkisi

Ünlü türkücü ilk olarak Seda Saya ile olan beraberliğiyle tanınmış, daha sonra ise yaptığı çıkışlarla magazin dünyasında sık sık yer almıştır.



3

Nihat Doğan'dan aylar sonra gelen pişmanlık itirafı

Nihat Doğan'dan aylar sonra gelen pişmanlık itirafı

İranlı güzelle evlenen ve kısa bir süre önce baba olan Nihat Doğan'ın ecliliğinde soğuk rüzgarlar esiyor. Doğan'ın güzel eşi evi terk etti. İddiaya göre ikilinin boşanacağı konuşulmaya başlandı. Doğan'ın ise yakın çevresine "daha toparlanamam" dediği iddia edildi.



4

Nihat Doğan baba oldu

Nihat Doğan baba oldu

Ünlü türkçücü Nihat Doğan, grçtiğimiz aylarda evlenmişti. Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oğlunun dünyaya geldiğini duyurdu. Oğluna Amin Badıkan ismini veren Nihat Doğan, takipçileri tarafından eleştirildi. Ünlü türkücüye 'İnsan çocuğuna aşiretin adını verir mi? Ayıp ya' şeklinde yorumlar yapıldı.



5

O ünlünün çıplak fotoğraflarını çekti!

O ünlünün çıplak fotoğraflarını çekti!

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan hakkında bomba bir iddia ortaya çıktı. Al Sana Haber programında Seyhan Soylu'nun açıklamaları herkesi şaşırttı. Nihat Doğan'ın kariyerini bitirecek ifşa ortaya çıktı. Seyhan Soylu Soylu, "Buradan sormuşlar bana nihat doğan'da resimlerin yok muydu? Ben banyo yaparken gizli çekmiş. Kendi söyledi zaten biliyorsunuz. Elleri de nasır tutmuştu artık evlendi de onun için resimlerimi yırtmış. Benim evimde anahtar deliğinden fotoğraflarımı ve videomu çekti. Eğer piyasada bu fotoğraflarım çıkarsa Nihat Doğan servis etmiştir." dedi. Bu sözler gündeme bomba gibi düştü.



6

Evlilik sürprizi!

Evlilik sürprizi!

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan, İranlı bir hayranıyla sessiz sedasız evlendi. Apar topar evlenen ünlü şarkıcının eşinin adının Arzu olduğu söylendi. Bu kadar hızlı evlenmesinin altında yatan durum ise herkesi şaşırttı. Sık sık ahlak dersi vermeye çalışan Nihat Doğan’ın evlendiği eşinin 3 aylık hamile olduğu iddia edildi.



7

Baharan Candan krizi

Baharan Candan krizi

Nihat Doğan Bahar Candan hakkında olay sözler söyledi. Doğan, "Burası Bahar Candan'ın hakaretlerine karşı direnme programı değil. Burası Bahar Candan eksenli Survivor değil. Soruyorum, Erol Köse ile Bahar Candan arasında ne gibi bir organik bağ var? Açıklasın." Erol Köse ise bu iddialara cevap vererek "Sayın Mehmet Ali Yılmaz'ın torunu gibidir, 'Bu çocukla karşılaştığın zaman sahip çıkın' demiştir. 7 yıl kadar önce çok seviyorum bu da bir suç olamaz" şeklinde konuştu.



8

Survivor kariyeri

Survivor kariyeri

Bir dönem survivor yarışmasına da katılan Doğan, başarılı bir sezon geçirmiş, o dönem ülkenin en çok konuşulan isimleri arasında yer almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr