Açıklamalarıyla Gündem Olan Alişan’a Bir Tepki de Nihat Doğan’dan: Evlenmeden Çocuk Yaptılar!

Ünlü şarkıcı Alişan’ın oyuncu eşi hakkında söylediklerinin ardından Nihat Doğan olayda dahil oldu. Doğan Alişan’ın eşi ve çocuğu hakkındaki ithamı olay oldu. İşte detaylar…

11.01.2022-15:23 - (Son Güncelleme: 11.01.2022-15:37)

Önceki gün şarkıcı Alişan, ‘’Söylemezsem Olmaz’’ isimli programa canlı yayında telefonla bağlanmıştı. Yorumculuğunu Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil’in üstlendiği programda Alişan’a yöneltilen sorulara ünlü şarkıcının verdiği cevap damgasını vurdu. Arto’nun başarılı şarkıcı Alişan’a; ‘’Buse Varol'un dizide öpüşme sahnesi olsa ne dersin?’’ şeklinde yönelttiği soru, şarkıcının verdiği cevapla sosyal medyanın gündemine kısa sürede oturdu. Başarılı şarkıcı bu soruya; ‘’Buse'yi bugüne kadar öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim’’ diyerek tüm eleştiri oklarını üzerine çekti. Tepki yağan bu sözlere karşılık Alişan kendi kişisel hesabından yaptığı paylaşımla; ‘’Benim hayat felsefem, benim kriterlerim. Benim hayat görüşüm, benim hayatım. İşinize gelince demokrasi var, işinize gelmeyince yobaz, geri kafalı, kıro! Herkes benim gibi düşünmek zorunda değil. Ben de herkes gibi düşünmek, yaşamak zorunda değilim’’ diyerek tepki çeken konuşmasına son noktayı koymuştu. Alişan’ın bu açıklamalarından sonra türkücü Nihat Doğan, hem meslektaşına hem de meslektaşının eşine ağza alınmayacak sözler sarf etti. 

DOĞAN: ALİŞAN’I KINIYORUM

‘’Al Sana Haber’’ programıyla Flash TV’de ekranlara gelen türkücü ve sunucu Nihat Doğan, Alişan’ın tepki çeken sözlerine tavrını ortaya koyarak aslında bir yenisini daha eklemiş oldu. Öpüşme sahnesi olmadığı için Buse’yi seçtim sözlerine kızan Doğan; ‘’Alişan ne zaman evlendi. Çocuğu ne zaman oldu? Evlendikten 7 ay sonra çocuk oldu! Alişan'ı kınıyorum. Alişan'ın imam nikahını düğünden bir gün önce Nihat Hatipoğlu yaptı. Alişan'ı kınıyorum. Buse buna sessiz kalırsa Buse'yi de kınıyorum. Diyanet İşleri Başkanlığına İzzet Yıldızhan'ı, yardımcılığına da Alişan'ı atayın olsun bitsin. Kumar oynarsınız, onu yaparsınız, bunu yaparsınız, yalarsınız, yutarsınız. İş popülizme gelince, 'Karımı onu yaptırmam, bunu yaptırmam’’ diyerek çok konuşulacak sözlere imzasını atmış oldu. 

nihat doğan alişan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal