Ünlü Şarkıcı Alişan Eşi Buse Varol’la Hakkında Çıkan Evlilik Sözleşmesi İddialarına Son Noktayı Koydu!

Magazin programına telefonla bağlanan ünlü şarkıcı Alişan, eşi Buse Varol hakkında çok konuşulacak bomba açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

11.01.2022-10:01 - (Son Güncelleme: 11.01.2022-10:20)

Televizyon ekranlarında yıllardır süregelen magazin programı Söylemezsem Olmaz yine bomba itirafların bulunduğu bir yayına imza attı. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayları değerlendiren yorumcular, aynı zamanda bomba etkisi yaratacak haberlerini yayında açıklamayı ihmal etmediler. Yorumcular arasında bulunan Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto, yayına ünlü şarkıcı Alişan’ı bağladı. Ünlü şarkıcıya merak ettikleri soruları yönelten yorumculardan Arto, Alişan’a eşi Buse Varol hakkında son zamanlarda meşhur olan bir soru soruldu. Ünlü şarkıcıya; ‘’Bir dizide öpüşme rolü olsa izin verir misin?’’ diye sorulduğunda Alişan tepki çeken bir açıklamada bulunarak; ‘’Zaten bugüne kadar öpüşmediği için seçtim Buse'yi’’ dedi. Ünlü şarkıcının oyuncu eşi hakkında sarf ettiği bu cümleler sosyal medyada tepki çekmesine neden oldu.

ALİŞAN: ONUN PARASI BENİM PARAM LAFI YOK

Söylemezsem Olmaz isimli programa telefonla bağlanan Alişan’a, eşi Buse Varol’la ilgili bir soru daha soruldu. Haklarında çıkan evlilik sözleşmesi iddialarının gerçekten olup olmadığına yönelik soruya Alişan; ‘’ Bizim evliliğimizde hiç böyle bir şey olmadı. 'Onun parası, benim param' lafı olmadı. Evlilik sözleşmemiz yok. Böyle bir şey olabilir mi ya! Çok saçma bir şey? Benim karımdan ya da karımın benden böyle bir beklentisi varsa böyle bir evliliğe zaten girmem’’ şeklinde yanıt verdi. Ünlü şarkıcının yayında sarf ettiği sözler tarafından sosyal medyada tepki çekti. Bunun üzerine kişisel hesabından bir kez daha açıklama yapan şarkıcı; ‘’Benim hayat felsefem, benim kriterlerim. Benim hayat görüşüm, benim hayatım. İşinize gelince demokrasi var, işinize gelmeyince yobaz, geri kafalı, kıro! Herkes benim gibi düşünmek zorunda değil. Ben de herkes gibi düşünmek, yaşamak zorunda değilim’’ diyerek kendisini savundu.

alişan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal