Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı Yeniden Ayrılığın Eşiğinde! Ünlü Şarkıcı İlk Kez Açıkladı

Başarılı şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu eşi Burcu Kıratlı arasında sular durulmuyor. Ünlü çift ikinci evliliklerinin ardından bir kez daha evlerin ayırdı. İşte o detaylar…

11.01.2022-09:32 - (Son Güncelleme: 11.01.2022-09:32)

Güzel oyuncu Burcu Kıratlı ile müzisyen Sinan Akçıl, dolu dizgin süren aşklarını 2018 yılında evlilikle taçlandırmıştı. Amsterdam’da sade bir törenle nikah masasına oturan çift, evlendikten yalnızca dokuz ay sonra boşanma kararı almıştı. Alınan bu boşanma kararı sonrası tek celsede boşanan çift, yalnızca yirmi gün birbirinden uzak kalabilmiş ve sonrasında tekrar aynı evde yaşamaya başlamıştı. Bu birlikteliklerinin ardından bir yıl sonra tekrar ikinci kez nikah masasına oturan çift, aldıkları bu kararla hem hayranlarını hem de dostlarını şaşırtmıştı. İkinci kez dünya evine giren çift hakkında geçtiğimiz günlerde yeniden ayrılık iddiaları gündeme geldi. Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı’nın manevi babasının doğum günü organizasyonuna yalnız katılması ve parmağında alyansının olmaması bu iddiaları güçlendirdi. Daha sonrasında Kıratlı’nın manevi babası Kenan Erçetingöz’ün Sinan Akçıl için; ‘’Klip çekimi uzadığı için gelmemiş. Zamanla görürsünüz arkadaşlar. Herkesin kendi hayatı, keşke gelseydi. Bu güzel kızı üzmenin gereği yok’’ şeklinde sarf ettiği sözleri ortaya atılan ayrılık iddialarını biraz daha güçlendirdi. 

AKÇIL: EVDEN AYRILDIM

Bir dargın bir barışık olan çiftten Sinan Akçıl ise haklarında çıkan bu iddialara yönelik bir açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı, eşi Burcu Kıratlı’yla evlerini ayırdıklarını söyledikten sonra; ‘’Evden ayrıldım ama çözmeye çalışıyoruz. Diğer iddiaların hepsi yalan, asılsız. Her evlilikte yaşanabilecek krizler bunlar. Her gün konuşuyoruz, çözmeye çalışıyoruz. Ben şu anda ikinci nikâh öncesi taşındığım 4. Levent’teki büyük daireyi Burcu’ya bıraktım, kendim ayrı bir yere geçtim. Ama sonuçta ne karar alırız şu anda bilmiyorum. Bu boşanma da olabilir, tekrar aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir. Burcu, iki kez âşık olup evlendiğim kadın. Bendeki yeri tartışılmaz. İkinci kez evlenecek kadar değer verdiğim bir kadın’’ diyerek ucu açık bir açıklamada bulundu. 

sinan akçıl

AYRILIK KAPIDA MI?

Kenan Erçetingöz’ün kendisi için söylediği sözlere ise Sinan Akçıl; ‘’Yılbaşında Bakü’deydik ve klip de çektiğim için dönüşüm uzadı. Kenan Abi, aba altından sopa değil, gösterse gösterse kalp gösterir. Kendisini çok severim ve bende yeri ayrıdır’’ diyerek son noktayı koydu. Ünlü şarkıcı Akçıl ile oyuncu Kıratlı’nın evlerini ayırdıktan sonra boşanıp boşanmayacağı ise merak konusu oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal