Aleyna Tilki’nin Çılgınca Dans Ettiği Uzi Konserine Narkotik Ekipleri Tarafından Baskın Yapıldı!

Uzi lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya’nın konserinde doyasıya eğlenen Aleyna Tilki’nin o görüntülerinden sonra, konseri polis bastı. İşte polisin konsere yaptığı baskının sebebi…

11.01.2022-09:09 - (Son Güncelleme: 11.01.2022-09:09)

Güzel şarkıcı Aleyna Tilki, son zamanlarda verdiği konserleri veya şarkılarıyla değil, özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü şarkıcının hayatında kim olduğu bilinmediği için, yanında görüldüğü her arkadaşıyla sevgili sanılıyordu. Fakat geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcının kendisinden yaşça büyük biriyle görüntülenmesi, eleştiri oklarını üzerine çekmesine sebep olmuştu. Başarılı şarkıcı günlerce konuşulan kişi için geç de olsa cevap verse de, Tilki’nin yaptığı açıklamalar yetersiz kalmıştı. Bu olayların üzerinden çok geçmeden güzel şarkıcının ismi bu kez de kendisi gibi şarkıcı olan fakat rap alanında şarkılar icra eden bir rapçi ile anılmaya başlandı. İkilinin birbirine sosyal medyadan göndermeli çok konuşulurken, aşk yaşadıkları iddia edildi. Bu iddiaları da yalanlayan Tilki, daha sonrasında sevgilisi olduğu iddia edilen şarkıcının konserine gitti. Uzi’nin konserinde doyasıya dans edip eğlenen şarkıcının o görüntüleri sosyal medyada olay oldu. 

KONSERDE POLİS BASKINI

Önceki gün Bostancı Kültür Merkezi’nde konser veren Uzi lakaplı Utku Yalçınkaya’nın konserinde, başarılı şarkıcı Aleyna Tilki de vardı. Güzel şarkıcı, her yerde sevgilisi olduğu konuşulan Uzi’nin şarkılarında doyasıya dans etti. O görüntüleri kendi kişisel sosyal medya hesabından da paylaşan şarkıcıdan sonra beklenmedik bir olay gerçekleşti. Bostancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserden sonra polisler konser alanına geldi. Narkotik ekipleri tarafınca alınan şarkıcı Uzi’nin, sahnede uyuşturucuya özendirici sözler sarf ettiği öne sürüldü. Bu iddialardan sonra Uzi lakaplı Utku Yalçınkaya gözaltına alındı. 

aleyna tilki

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal