Ünlü Sunucu Burcu Esmersoy Hastalanmamasının Nedenini İşbirliği Yaptığı Kliniğe Bağlayınca Tepkilerin Odağı Oldu!

Güzel sunucu Burcu Esmersoy’un yaptığı reklamlara her gün bir yenisi daha eklenirken, ünlü sunucunun paylaştığı son işbirliği ise bu kadar da olmaz artık dedirtti. İşte o detaylar…

10.01.2022-16:19 - (Son Güncelleme: 10.01.2022-16:31)

Ekranların sevilen ismi Burcu Esmersoy, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana hafızalarda yer eden ünlü isimler arasında yer alıyor. Birçok başarılı projeye imza atan ve adından her geçen gün daha da övgüyle bahsettiren Esmersoy, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla konuşulmaya devam ediyor. Büyük bir takipçi kitlesi olan ve dolayısıyla da o denli etki yaratacak bir alana sahip olan güzel sunucu, yaptığı işbirlikleriyle birçok kişiye ilham kaynağı oldu. Gezdiği ülkeler, paylaştığı moda önerileri ve rengarenk paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü sunucunun yaptığı son reklam tepkilerin odağı olmasına sebep oldu. 

ESMERSOY: HİÇ HASTALANMADIM 

Sunduğu birçok programla hafızalara kazınan ve başarılı kariyerinin dışında yıllara meydan okuyan güzelliğiyle gündeme gelen Burcu Esmersoy, yaptığı her paylaşımla kendine hayran bırakmayı başarıyor. Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da merak konusu olan ünlü sunucu, sosyal medyadan işbirliklerini paylaşmaya devam ediyor. Ünlü sunucu bu kez gittiği bir kliniğin reklamını yaparak, toplum içerisinde yanlış anlaşılabilecek bir konuya davetiye çıkardı. Esmersoy koronavirüse henüz hiç yakalanmadığını dile getirdikten sonra, tüm bunları gittiği kliniğe bağladı. Koronavirüsün yer, zaman ve mekan belli etmeksizin var olan bulaşıcı özelliğinin yok sayılması ve adeta bir çare gibi sunulması, ünlü sunucunun takipçilerinin gözünden kaçmadı. Burcu Esmersoy paylaştığı işbirliğinde; ‘’Biliyorsunuz meslek gereği baya mobil, maalesef işin tanımı gereği çoğunlukla maskesiz, yoğun çalışıyor olmama rağmen ben hiç hastalanmadım. Bunu baya bu merkezde düzenli aldığım IV tedavilerine bağlıyorum açıkçası ve aşırı seviyorum burayı. Paylaşmak istedim’’ notuyla kliniğin adını etiketleyerek paylaştı. Konu sağlık olunca ünlü sunucunun bir kliniği baz alıp yönlendirmesi, Esmersoy’un takipçilerini kızdırdı.

burcu esmersoy

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal