Ünlü Sunucu Burcu Esmersoy Vasiyetini Açıkladı, O Detay Karşısında Yer Yerinden Oynadı!

Ekranların sevilen sunucusu Burcu Esmersoy, çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı. Başarılı sunucu vasiyetini açıklayarak yeni tartışmaların odağı oldu. İşte o detaylar…

03.01.2022-17:59 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-17:59)

Sunucusu olduğu programlarla ekranların en sevilen yıldızı haline gelen Burcu Esmersoy’dan dur durak bilmeyen açıklamalar gelmeye devam ediyor. Başarılı sunucu kariyerinin zirvesindeyken hem iş hayatında hem de aşk hayatında kazanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisiyle görüntülen ünlü sunucunun heyecanlı ve mutlu halleri hayranlarını da oldukça mutlu etmişti. Yazılım mühendisi olduğu öğrenilen Nazım Akmandil’le aşk yaşayan güzel sunucu, yeni aşkıyla ilgili dobra açıklamalarda bulunmuştu. Uzun süredir Akmandil’le aşk yaşadığını itiraf eden Esmersoy, magazincilerin daha önce yakalayamaması konusunda esprili bir tavır takınmıştı. Ünlü sunucunun mutlu ve eğlenceli halleri kimsenin gözünden kaçmazken, Esmersoy önceki gün yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı. Ekranların sevilen sunucu Burcu Esmersoy, vasiyetini çoktan hazırladığını duyurdu. Bunun üzerine açıklamalarına devam eden sunucu herkesi şaşırtan detayı da takipçileriyle paylaştı.

ÜNLÜ SUNUCUDAN SAMİMİ İTİRAF

Yetenekli sunuculuğu ve güzelliğiyle yaş almayan kadınlar arasında sırasını asla kaybetmeyen Burcu Esmersoyi vasiyetini hazırladığını duyurdu. Verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulunan güzel sunucunun söyledikleri arasında en çok dikkat çeken konusu, vasiyet oldu. Burcu Esmersoy’a sorulan; ‘’Vasiyetiniz var mı?’’ sorusuna başarılı sunucu şaşırtan ifadelerde bulundu. ‘’Hazırladım bile. Her şeyimi yardım kuruluşlarına ve üvey kız kardeşime bağışlıyorum’’ diyerek kendisi hakkında bilinmeyen bir konuya değindi. Yaşına rağmen açıkladığı bu itirafla, ünlü sunucunun samimi açıklamaları takipçileri arasında damgasını vurdu. Burcu Esmersoy’un üvey kardeşini es geçmemesi hem gözlerden kaçmadı hem de takdir topladı.

burcu esmersoy

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal