Kardeşlerim Dizisinin Başrolleri Onur Seyit Yaran'la Yiğit Koçak'tan Hayranlarını Üzecek Haber Geldi!

Ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim’in başrol oyuncularından kötü haber geldi. Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak’tan gelen haberi yakınları duyurdu.

03.01.2022-17:20 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-17:20)

ATV ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan ‘’Kardeşlerim’’ her hafta yayınlanan yeni bölümüyle seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Ekran başındaki izleyicileri ağlatan türden bir senaryoya sahip olan dizinin oyuncuları da, oyunculuk performansları nedeniyle 2021 yılının sonlarına doğru en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Gül Abus Semerci’nni senaristliğini üstlendiği Kardeşlerim dizisi oyuncularından birer birer kötü haberler gelmeye devam ediyor. son günlerde koronavirüse yakalanan ünlüler kervanına her gün yeni bir isim eklenirken, dizi çekimleri de durdurulma noktasına geliyor. Setlerin durdurulduğu, oyuncuların ve çekim ekibinin sağlık durumunun kontrol altına alınmaya çalışıldığı durumlarda dizilerin ekrana gelmesi de mümkün olmuyor. Büyük bir hayran kitlesi olan ve hikayesinin çok sevildiği dizilerde ekrana ara verme söz konusu olduğunda ise bu durumdan en çok etkilenenler de oyuncuların hayranları oluyor. Kardeşlerim dizisinin en sevilen karakterleri olan Onur Seyit Karan ile Yiğit Koçak’tan gelen haber de, dizi çekimlerini durduracak türden oldu. 

DİZİDE YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI

Ekranların kısa sürede en sevilen dizileri arasında yer alan ve yakaladıkları çıkışla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Kardeşlerim dizisi oyuncularından kötü haber gelmeye devam ediyor. koronavirüs vakalarının artması ve hızla yayılması, dizi setlerini de vurdu. Her gün bir ünlü ismin koronavirüse yakalandığı duyulurken bu kez bu isimler Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncularından geldi. Son dönemde oyunculuk performanslarıyla konuşulan ve başarılı anlara imzasını atan Onur Seyit Karan’la Yiğit Koçak koronavirüse yakalandı. İki ismin henüz sağlık durumu hakkında bir bilgiye rastlanmasa da, aynı dizi içerisinde iki kişinin koronavirüse yakalanması setlerin durdurulacağı ihtimallerini güçlendiriyor. 

kardeşlerim dizisi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal